Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 01:00

Η Yamaha παρουσίασε συνολικά 77 νέα προϊόντα στα πλαίσια της Namm 2017, απ’ όλες τις κατηγορίες προιόντων της…

Σε μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά, η Yamaha λάνσαρε 77 νέα προϊόντα στο NAMM Show 2017, ενώ διάνθισε την προιοντική της παρουσία με αρκετά event που πραγματοποίησε για το κοινό και τους συνεργάτες της (αντιπροσώπους, dealer, κλπ). Παράλληλα, η φετινή χρονιά είναι ιδαίτερη για την εταιρία, καθώς υπάρχουν σημαντικοί επέτειοι για διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων.
Για παράδειγμα, φέτος η εταιρία γιορτάζει 50 χρόνια από την παραγωγή των πρώτων της drums, των πρώτων της πνευστών οργάνων και των πρώτων της κιθαρών, ενώ συμπληρώνει και 30 χρόνια από τότε που κατασκεύασε τα πρώτα της Disklavier και Digital Mixers.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι όσον αφορά τα νέα προιόντα, η εταιρία παρουσίασε στη Namm τα SX Series premium pianos, στην κατηγορία portable Keys παρουσίασε τα νέα Yamaha PSR-E263 και PSR-E363, καθώς και το PSR-E363, ενώ παρουσίασε και το επετειακό 50th anniversary Custom Z alto saxophone.

Στη νέα σοδειά συμπεριλαμβάνονται και ένα νέο custom Geyer-style YHR-871GD French horn και τα νέα μέλη της σειράς Xeno Artist Model trumpets.
Το Pro Music division της Yamaha ανακοίνωσε νέα μοντέλα ακουστικών – ηλεκτρικών κιθαρών στη σειρά A Series με τη ναυαρχίδα της σειράς, το μοντέλο A5 να κάνει το ντεμπούτο του.
Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την κατασκευή της πρώτης της drums η εταιρία παρουσίασε ακόμα ένα επετειακό μοντέλο, το Limited-Edition 50th Anniversary drum set που βασίζεται στο επιτυχημένο μοντέλο Absolute Hybrid Maple series που κυκλοφόρησε το 2014.
Επίσης, παρουσίασε δυο μοντέλα studio monitor  ακουστικών τα HPH-MT5 και MT8 που είναι εμπνευσμένα από τα περίφημα Yamaha NS-10M, τα θρυλικά πλέον studio monitor ηχεία της εταρίας.
Η Steinberg Media Technologies παρουσίασε τη να της DAW ναυαρχίδα, το Cubase Pro 9, καθώς και τα Cubase Artist 9 και Cubase Elements 9.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ, ωστόσο μπορείτε να απευθυνθείτε και στην εταιρία Φ. Νάκας που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Yamaha στη χ΄ρα μας…

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση