Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 13:20

2525C Mini Jubilee από τη Marshall

Από την εταιρία Bon Studio λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με το νέο ενισχυτή 2525C Mini Jubilee της Marshall…

Δελτίο τύπου – Bon Studio
«Η σειρά ενισχυτών JCM25/50 Silver Jubilee Series πρωτοεμφανίστηκε το 1987 στην επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας Marshall Amplification, αλλά και προς τιμήν των 50 χρόνων που πέρασαν από την στιγμή που ξεκίνησε ο ιδρυτής της, Jim Marshall, την ενασχόλησή του στις «μουσικές» επιχειρήσεις.

Εμπνευσμένο από την εν λόγω σειρά ενισχυτών, το νέο μοντέλο 20 Watt Mini Jubilee συνδυάζει την κλασσική μαγική χροιά και τα χαρακτηριστικά του προενισχυτή Silver Jubilee preamp, τοποθετημένα με στυλ σε ενισχυτή μορφής combo με λίγα σχετικά watt ισχύος συγκριτικά με το μεγαλύτερο μοντέλο.

Το 2525C "mini" combo της σειράς Silver Jubilee διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: λυχνίες ECC83 & EL34 valve-set, έξοδο High/Low switching (20 Watt έως 5 Watt), FX Loop και ανεξάρτητες εξόδους ηχείων 4/8/16 Ohm αντίστοιχα και είναι εφοδιασμένο μεγάφωνο 12″ Celestion G12M Greenback.

Για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα και ο κλασσικός βρετανικός ήχος της σειράς Jubilee, το Mini Jubilee φέρει το ίδιο κύκλωμα προενισχυτή του μοντέλου 2555X, το οποίο βγήκε σε κυκλοφορία το 2015 και στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν τα αυθεντικά σχέδια και διαγράμματα. Ο ενισχυτής είναι επενδυμένος με silver vinyl tolex, όπως επίσης και με χρωμιωμένη πλακέτα για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση Jubilee. Το 2525C Mini Jubilee είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με τις υψηλότερες και αυστηρότερες προδιαγραφές του εργοστασίου της Marshall στο Bletchley της Αγγλίας».

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση