Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016 21:40

STAGEMAN 80: Η ευχάριστη έκπληξη από την Korg

Από την εταιρία Bon Studio ενημερωθήκαμε για το νέο STAGEMAN 80 της Korg, ένα πραγματικό φορητό πολυεργαλείο για μουσικούς και live performances…

Bon Studio – Δελτίο τύπου (Korg - STAGEMAN 80)
«Η φορητότητα των live performances ήταν πάντα ένα θέμα που απασχολούσε όλους του μουσικούς που αναζητούσαν μια απλή κι εύκολη συσκευή για να καλύψει τις ανάγκες τους. Μέχρι σήμερα οι διαθέσιμες λύσεις ήταν πολύ περιορισμένες. Λαμβάνοντας υπ όψιν τις απαιτήσεις του σήμερα, η εταιρεία KORGκατάφερε όχι μόνο να καλύψει τις ανάγκες της φορητότητας, αλλά και να αποδώσει τον ήχο όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα κατασκευής.
Το STAGEMAN 80 αποτελεί την καλύτερη πρόταση στο portable PA αφού συνδυάζει ένα drum machine μαζί με ακουστικό ενισχυτή ισχύος 2×40 Watt με λειτουργία διεύρυνσης της στερεοφωνικής εικόνας του συνόλου. Διαθέτει 2 εισόδους Line για κιθάρα ή ηλεκτρακουστικό όργανο και μια είσοδο XLR για μικρόφωνο. Στο επάνω μέρος υπάρχει το πάνελ με τις κατηγορίες των styles, τα ρυθμιστικά των εισόδων, το effect switch και η λειτουργία ACOUSTAGE, η οποία δίνει μια wide αίσθηση της στερεοφωνίας και χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να δώσουμε καλύτερο αποτέλεσμα σε ανοιχτό χώρο.
Το μεγάλο πλεονέκτημα όμως είναι στην αυτονομία όταν το STAGEMAN 80 λειτουργήσει με μπαταρίες αφού αγγίζει έως και τις 17 ώρες, αλλά και στην εργονομία του, η οποία επιτρέπει στον μουσικό είτε να το κρατήσει από την χειρολαβή του είτε να το βάλει σε σακίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το STAGEMAN 80, πατήστε εδώ.

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση