Διαφήμιση
Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2022 14:27

PLASA Awards 2022 – Οι νικητές

Οι συνολικές υποψηφιότητες για τα φετινά PLASA Awards for Innovation έφτασαν τις 33, και οι νικητές ανακοινώθηκαν σε μια ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα χθές βράδυ, τελευταία ημέρα της έκθεσης PLASA Show, στο Olympia του Λονδίνου. Σημειωτέον ότι τα βραβεία Plasa Awards διοργανώνονται με την υποστήριξη του on line περιοδικού LSI... 

Οι τελικοί νικητές ήταν 7, ενώ υπήρχαν ακόμα 3 σημαντικές βραβεύσεις, τα Award for Innovation, Gold Award και Sustainability Award, καθώς και το Gottelier Award που ως γνωστόν δεν αφορά κάποιο καινοτόμο προϊόν, αλλά απονέμεται σε κάποιον άνθρωπο της βιομηχανίας για τη συνολική του τεχνική προσφορά στον κλάδο.

Ας δούμε όλους τους φετινούς νικητές των PLASA Awards 2022…

Minuit Une – IVL Photon
Οι κριτές έκριναν ότι το πλήθος των εκθαμβωτικών εφέ από αυτή την πηγή φωτός λέιζερ θα φέρει ‘ψηφιακά πυροτεχνήματα’ στις παραγωγές.

Nicolaudie – Wolfmix W1
Υπερψηφίστηκε διότι αποτελεί μια φρέσκια, εύκολη και προσιτή λύση για τα μικρά gig και τον DJing κλάδο.

PMI Gear – SmoikeGenie
Οι κριτές το χαρακτήρισαν ως ένα καλοσχεδιασμένο προϊόν που φέρνει την τεχνολογία vaping (ατμίσματος) στη σκηνή, παρέχοντας 3 εφέ από μια μόνο μονάδα, συμπεριλαμβανομένης της ομίχλης, του χαμηλού καπνού και της ομίχλης. Οι κριτές ανέφεραν ότι δεν είχαν ξαναδεί ένα τόσο ικανοποιητικό αποτέλεσμα χαμηλού καπνού, ειδικά από ένα τόσο μικρό μηχάνημα.

Robe Lighting – Robin iForte
Οι κριτές σχολίασαν ότι αυτό το νέο φωτιστικό της Robe καινοτομεί ως πρός τη μείωση των διαστημάτων σέρβις και τον περιορισμό της βλάβης, εισάγοντας ακριβή έλεγχο υγρασίας μέσα σε μια κεφαλή προδιαγραφών IP65.

Sauca – Live Light
Οι κριτές είπαν ότι αυτή η καινοτομία αναλαμβάνει τον έλεγχο του τηλεφώνου σας και παρέχει το επόμενο δημιουργικό κεφάλαιο για τη συμμετοχή του κοινού.

Shure UK – KSM11
Οι κριτές θεώρησαν ότι αυτό στο KSM 11 της Shure συνδυάζονται τεχνολογίες από διαφορετικούς τομείς προκειμένου να επιτευχθεί ένα προηγμένο σύστημα απομόνωσης ανάρτησης για «σχεδόν μηδενικό θόρυβο χειρισμού».

XM Automation – XMove
Οι κριτές θεώρησαν ότι το εν λόγω προϊόν άξιζε ένα βραβείο επειδή ήταν ο πρώτος ελεγκτής που έφερε δυνητικά συμβατότητα σε ολόκληρη τη βιομηχανία στον αυτοματισμό.

Το κορυφαίο GOLD AWARD πάει στο: Ayrton – Cobra
Κάθε χρόνο οι κριτές απονέμου ένα Χρυσό Βραβείο ως αναγνώριση κορυφαία καινοτομίας. Ο μεγάλος φετινός νικητής ήταν το Ayrton – Cobra, καθώς οι κριτές θεώρησαν ότι συνδυάζει τεχνολογία σε μια κινούμενη κεφαλή με υψηλό λόγο τιμής / απόδοσης και αντίστοιχα υψηλή ενεργειακή απόδοση.

SUSTAINABILITY AWARD - Artistic Licence – Micro-Scope upgrade kit
Οι κριτές παρατήρησαν πώς αυτό το λιλιπούτειο κιτ, προσφέρει νέα πνοή και προοπτική σε ένα προϊόν που χρονολογείται εδώ και 30 χρόνια. Μια απλή αναβάθμιση από τον χρήστη μέσω του εν λόγο κιτ αναβάθμισης, επιτρέπει σε αυτό το παλιό test equipment να προσαρμοστεί στα τρέχοντα πρότυπα, χάρη στην προνοητικότητα του κατασκευαστή κατά τη σύλληψη του προϊόντος.

COMMENDATIONS
Εκτός από τους νικητές, οι κριτές έκαναν ειδική μνεία σε δυο ξεχωριστά προϊόντα: To Robe Lighting – TX1 PosiProfile και ROXX – Cluster Blinder

GOTTELIER AWARD
Ο τιμώμενος της φετινής χρονιάς ήταν ο JB Toby, τεχνικός διευθυντής της Avolites για τη συνολική τεχνική προσφορά του στην βιομηχανία του θεάματος.

Περισσότερα για τα βραβεία Plasa 2022 θα βρείτε εδώ...

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση