Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Μάιος 2022 10:46

PROLIGHTS στην Prolight+sound 2022: Πλουραλισμός!

Δυναμική η παρουσία της PROLIGHTS στην Prolight+sound της Φρανκφούρτης με πολλά και ενδιφέροντα προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες.
Κορυφαίο νέο προϊόν το κυριολεκτικά ολοκαίνουργιο Astra Hybrid420 στο booth της PROLIGHTS. Πρόκειται για μια υβριδική κινούμενη κεφαλή που διακρίνεται ταυτόχρονα ως beam fixture, ως flat field spotlight, ενώ μπορεί να ανταπεξέλθει με ευχέρεια και ως wide wash projection. Χρέη φωτεινής πηγής εκτελεί ένας λαμπτήρας εκκένωσης υψηλής φωτεινότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής, ισχύος 420 W, ενώ χάρη στο επανασχεδιασμένο οπτικό σύστημα επιτυγχάνεται zoom range μεταξύ 2,4 και 40 μοιρών.
Εξίσου νέα ήταν και οι νέες κινούμενες κεφαλές wash της οικογένειας Astra και συγκεκριμένα τα: Astra Wash 37Pix, Astra Wash 19Pix και Astra Wash 7Pix.

Επίσης νέο στο στάντ της εταιρίας ήταν και το EclExpo Flood300VWπου ήρθε να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά tungsten φωτιστικά. Πρόκειται για ένα 300W variable white LED floodlight (από 2,700K έως 6,500K) με ιδιαίτερα γραμμική απόκριση και υψηλές τιμές CRI και TLCI. Οπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν στο booth της εταιρίας, η απόδοση του φωτός είναι ιδιαίτερα ισοροπημένη σε όλα τα CCT points, χάρη στον εσωτερικό αλγόριθμό υπολογισμού που φροντίζει να οδηγεί τις LED πηγές με σταθερή ισχύ. Τέλος, ο ανακλαστήρας της μονάδας παρέχει μια ευρεία, ασύμμετρη γωνία δέσμης 100º x 60º σε οριζόντιο και κατακόρυφο άξονα αντίστοιχα.

 Σε περίοπτη θέση οι νέες compact διαστάσεων κινούμενες κεφαλές Jet Wash 7 και Jet Wash 19 (με beam ή wash light), αμφότερες με LED φωτεινές RGBW πηγές των 20W της OSRAM. Η μικρότερη κεφαλή ‘φοράει’ 7x20W RGBW και έχει zoom range από 4°- 55°, ενώ μπορεί να beam or wash light. Η μεγαλύτερη Jet Wash 19 διαθέτει 19x20W RGBW moving wash light και έχει zoom range από 4°- 52 μοίρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της PROLIGHTS θα σας δώσουν στην Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση