Διαφήμιση
Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2020 14:19

Νέο fos/4 Fresnel από την ETC

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη νέα σειρά φωτιστικών fos/4 Fresnel της ETC...

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
"Το fos/4 Fresnel διαθέτει όλα τα  χαρακτηριστικά ενός τυπικού ‘ζεστού’ Fresnel  7’’, και ταυτόχρονα βασιζόμενο στο σύστημα χρωματικής μίξης x8 Color System της ETC μπορεί να αποδώσει ένα ευρύ φάσμα χρωματικών τονικοτήτων, και ομαλών fades.

Διαθέτει ζουμ 13-55 μοιρών με δυνατότητα ρύθμισης  είτε από το μπροστινό είτε από το πίσω μέρος του φωτιστικού και διαθέτει υποδοχές για τοποθέτηση περιφερειακών όπως  barn doors, soft boxes και φωτεινότητα έως και 9700 lumens.

Τα φωτιστικά υποστηρίζουν την τεχνολογία ασυρμάτου χειρισμού μέσω του Multiverse της City Theatrical καθώς και τη δυνατότητα ασυρμάτου προγραμματισμό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Set Light του ETC μέσω NFC από μια κινητή συσκευή.

Θα διατίθενται σε δυο διαφορετικές εκδόσεις ανάλογες της σειράς φωτιστικών fos/4, που είναι οι εξής:
*Lustr X8 όπου με την προσθήκη LED κόκκινου χρώματος, προσθέτουν  έναν πλούτο στο φάσμα ενισχύοντας τους τόνους του δέρματος και δίνοντας νέο βάθος στα μπλε, τα πράσινα και τα amber χρώματα.
*Daylight HDR που είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλότερες ‘ψυχρότερες’ θερμοκρασίες χρώματος.

Το fos / 4 Fresnel θα είναι προς το παρόν διαθέσιμο με διάφραγμα 7 ιντσών, ενώ εκδόσεις των 10 και 5 ιντσών θα είναι διαθέσιμες στο άμεσο μέλλον".

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision.

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση