Διαφήμιση
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 17:45

Συνεργασία Audio & Vision και ETC Connect

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την ETC, ως επίσημος Dealer, για την Ελληνική αγορά…

Audio & Vision – Δελτίο τύπου
«Η Audio & Vision ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία κατασκευής ειδών επαγγελματικού φωτισμού ETC Connect. Η ETC Connect είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες στον χώρο του επαγγελματικού φωτισμού παγκοσμίως, με προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία συνδυάζοντας την αξιοπιστία και τις κορυφαίες προδιαγραφές με προσιτό κόστος. Η ευρεία γκάμα προϊόντων, η προηγμένη τεχνολογία τους, αλλά και η υψηλή ποιότητα κατασκευή τους, κάνει την ETC έναν πολύ δυνατό ανταγωνιστή στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού.  

Η Audio & Vision με χαρά αναλαμβάνει ως επίσημος Dealer της ETC Connect στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όσον αφορά τους τομείς της εμπορίας αλλά και του service όλων των προϊόντων της ETC Connect. Η Audio & Vision, με τη νέα αυτή συνεργασία επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στον τομέα του Επαγγελματικού Φωτισμού, συμπληρώνοντας τις διαθέσιμες λύσεις με νέα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών».

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση