Διαφήμιση
Τρίτη, 12 Μάιος 2015 09:30

Τα πυροτεχνήματα & τα ειδικά εφέ στο διάσημο φεστιβάλ Tomorrowland στη Βραζιλία, ανατέθηκαν για ακόμα μια φορά στην Ελληνική εταιρία Nanos Fireworks…

Το Tomorrowland festival συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικότερα φεστιβάλ dance μουσικής στον κόσμο και λαμβάνει χώρα σε ΗΠΑ, Ευρώπη αλλά και για πρώτη φορά από φέτος και στη Βραζιλία, με headliners τους πιο διάσημους DJs στον κόσμος, όπως οι David Guetta, Steve Aoki, Armin van Buuren, Aviici και δεκάδες άλλοι. Πέρυσι το Tomorrowland έκλεισε τα 10 χρόνια του και συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, κάτι που αποδείχθηκε στο πρόσφατο Tomorrowland (1-3 Μαίου 2015) που διοργανώθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η σημαντική είδηση για εμάς είναι ότι και φέτος το Tomorrowland είχε ελληνικό χρώμα, καθώς για 5η συνεχόμενη χρονιά τη σκηνοθεσία, το σχεδιασμό και την επιμέλεια των πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ ανέλαβε ο Έλληνας Παύλος Νάνος από την εταιρία Nanos Fireworks, αποδεικνύοντας έτσι το παγκόσμιο ειδικό βάρος της τεχνογνωσίας του Παύλου Νάνου και της εταιρίας του στον τομέα των πυροτεχνημάτων και των ειδικών εφέ, στον οποίο εξειδικεύονται απόλυτα εδώ και πολλά χρόνια.

Ιδού το δελτίο τύπου που λάβαμε από την εταιρία Nanos Fireworks για το Tomorrowland Brazil 2015
«Με επιτυχία τελείωσε το Tomorrowland Brazil 2015 που διοργανώθηκε από 1-3 Μαΐου στο Sao Paulo Βραζιλίας. Πρόκειται για το πιο διάσημο και μεγάλο σε κλίμακα φεστιβάλ μουσικής στον πλανήτη που λαμβάνει χώρα σε Βέλγιο και Ατλάντα ενώ φέτος για πρώτη φορά διοργανώθηκε και στη Βραζιλία. Οι διασημότεροι Djs όπως David Guetta, Dimitri Vegas, Like Mike, Steve Aoki, Steve Angelo, Hardwell, Armin Van Buuren και πολλοί άλλοι αποθεώνονται από τους 65.000 επισκέπτες των οποίων τα εισιτήρια ξεπουλιούνται σε λιγότερο από 1 ώρα.
Την σκηνοθεσία, το σχεδιασμό και την επιμέλεια των πυροτεχνημάτων και των ειδικών εφέ για τις ανάγκες του φεστιβάλ, ανέλαβε για 5η συνεχή φορά ο Έλληνας Παύλος Νάνος από την Nanos Fireworks.
Ο Παύλος Νάνος εκτός της μεγάλης εμπειρίας του σε διεθνή events όπως τελετές έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2004, Special Olympics 2011, Eurovision 2006 κ.ά. κατέκτησε και την 1η θέση στον Παγκόσμιο διαγωνισμό πυροτεχνημάτων 2014 που διεξήχθη στο Brno της Τσεχίας. Επίσης έχει στην Ελλάδα την επίσημη αντιπροσωπεία προϊόντων Pyrodigital και MagicFX.
Για την ετοιμασία και εκτέλεση των πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ χρειάστηκε προετοιμασία 3 εβδομάδων, ενώ κατά την διάρκεια της εβδομάδας του event εργάστηκε ομάδα 43 τεχνικών. Πάνω από 2.000 εντολές πυροτεχνικών εφέ προγραμματίζονται κάθε μέρα ώστε να πραγματοποιήσουν χορογραφία με τα κομμάτια των βασικών Djs.

Από μηχανές εφέ χρησιμοποιήθηκαν οι εξής:
4 Pyrodigital Field Controllers
300 Pyrodigital Firing Modules
8 MagicFX Stage Flames
4 10m Custom Flames
60 MagicFX CO2 Jets
6 MagicFX Comet Flames
8 MagicFX Stadium Shots
6 MagicFX Confetti Woofers
2 MagicFX CO2 Guns

Σε περισσότερα από 50 σημεία στο stage εγκαταστάθηκαν εφέ, ενώ το τριήμερο χρησιμοποιήθηκαν:
20 τόνοι CO2
1 τόνος κομφετί
Streamers
500kg propane και ειδικών εύφλεκτων υγρών
Ο χειρισμός των πυροτεχνημάτων έγινε από 2 pyrodigital field controllers, ενώ τα ειδικά εφέ από μια grand MA 2 light της MA Lighting που χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για αυτή τη χρήση».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πυροτεχνήματα και τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν αλλά και οποιοδήποτε αντίστοιχο προϊόν επιθυμείτε προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε σε δικές σας παραγωγές, επικοινωνήστε με τον κ. Παύλο Νάνο στην εταιρία Nanos Fireworks. Ωστόσο αν επιθυμείτε να δείτε πιο consumer προιόντα (από πυροτεχνήματα έως κομφετί, σφυρίχτρες, παιδικά πυροτεχνήματα κλπ) επισκεφθείτε το Thunderboy (fireworks supermarket) προκειμένου να πλοηγηθείτε στα επιμέρους προϊόντα ή να εγγραφείτε στο B2B πεδίο αν είστε επαγγελματίας…

Επαφή
Nanos Fireworks

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση