Διαφήμιση
Σάββατο, 01 Οκτώβριος 2022 15:19

Σεμινάριο d&b audiotechnik και Telmaco

Από την εταιρία Telmaco λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με το 2ήμερο σεμινάριο που διοργανώνει σε συνεργασία με την d&b audiotechnik
στις 11/10 (σεμινάριο Ηλεκτρακουστικής) και στις 12/10 (d&b Soundscape Event).

Δελτίο Τύπου – Telmaco
“Αγαπητοί συνεργάτες,
η d&b Audiotechnik, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των επαγγελματικών ηχητικών συστημάτων, έρχεται πιο κοντά στον τεχνικό, στον ακροατή και στην τέχνη.
H Telmaco σε συνεργασία με την d&b Audiotechnik είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι στις 11 Οκτώβριου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Ηλεκτροακουστικής,
και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 12 Οκτώβριου θα παρουσιάσουμε σε πλήρη διάταξη το d&b Soundscape.

Το Σεμινάριο και η παρουσίαση θα γίνουν στην Πειραιώς 260, Hall E.
Το σεμινάριο Ηλεκτροακουστικής καλύπτει τις βασικές αρχές λειτουργίας των μεγαφώνων και των διατάξεων εγκατάστασής τους, με έναν κατανοητό και δημιουργικό τρόπο.
Το σεμινάριο έχει περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν πρέπει να κάνουν εγγραφή ΕΔΩ, στο επίσημο site της d&b audiotechnik.

Στο d&b Soundscape Event θα παρουσιάσουμε την immersive πλατφόρμα της d&b Audiotechnik, σε ένα πραγματικό περιβάλλον ακρόασης. Περισσότερες πληροφορίες για το Soundscape θα βρείτε στο site της d&b  

Θα λάβει χώρα μια πρωινή και μια μεσημεριανή παρουσίαση που η κάθε μια διαρκεί 2.5 ώρες και ξεκινούν στις 10:30 και 14:00 αντίστοιχα.
Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση ή έχετε ομάδα συνεργατών και θέλετε να δοκιμάσετε τις ιδέες σας σε ένα ξεχωριστό ακουστικό περιβάλλον, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Telmaco στο 6977015341 ή στείλτε e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το d&b soundscape Event έχει και αυτό περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Οι ώρες ακρόασης, το group στο οποίο θα συμμετάσχετε και το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ύστερα από περαιτέρω επικοινωνία».

Επαφή
Telmaco

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση