Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2022 11:21

Η Britannia Row απέκτησε την Skan

Η Britannia Row Productions, που αποτελεί μέλος της Clair Global, ανακοίνωσε την απόκτηση της Βρετανικής Skan PA Hire, προκειμένου να προσφέρει ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης τόσο στους υφιστάμενους όσο και στους μελλοντικούς πελάτες της. Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε αυτόν τον μήνα.

«Από την ίδρυσή της, η Skan έχει εξελιχθεί για να αναγνωριστεί διεθνώς για το πάθος της να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες, εξοπλισμό, αλλά και ανθρώπινο δυναμικό και στελέχη, στους πελάτες της», δήλωσε ο Nicola Amoruso, Διευθύνων Σύμβουλος της Britannia Row. «Η Skan και η Britannia Row διατήρησαν μια σχέση φιλικού ανταγωνισμού και αμοιβαίου σεβασμού σε όλο αυτό το διάστημα και και τα δύο μέρη βλέπουν αυτή τη συνεργασία ως ένα βήμα προς τα εμπρός».
Η Skan ιδρύθηκε τη δεκαετία του '70 με έδρα το Newbury στη Νότια Αγγλία και προσφέρει rental υπηρεσίες για περιοδείες, φεστιβάλ και εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας με έναν εντυπωσιακό κατάλογο πελατών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Muse, Liam Gallagher και ELO μεταξύ άλλων.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η σημερινή διοίκηση της εταιρείας θα παραμείνει στη θέση της.

Ο Chris Fitch, διευθυντής και συνιδιοκτήτης της Skan, πρόσθεσε: "Μας κολακεύει ιδιαίτερα που μας ζητήθηκε να γίνουμε μέλος της κορυφαίας εταιρείας ενοικίασης ηχητικού και συναυλιακού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δεν υπάρχει άλλη προσφορά που θα εξετάζαμε και αναμένουμε ότι αυτή η νέα συμφωνία θα προσφέρει οφέλη στους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες μας. Τα τελευταία 25 χρόνια, παρέχουμε υπηρεσίες παγκόσμιας κλίμακας από τη βάση μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά το να είμαστε μέρος ενός παγκόσμιου οργανισμού επιτρέπει περισσότερες επιλογές για την παροχή υπηρεσιών και την παροχή υποστήριξης από άλλες τοποθεσίες".

Η Skan θα διατηρήσει το όνομά της και θα γίνει μέλος της ευρύτερης οικογένειας Clair Global μαζί με την Britannia Row. Η ένταξη στο δίκτυο Clair Global θα δώσει στη Skan τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της ένα πραγματικά παγκόσμιο επίπεδο υπηρεσιών, διατηρώντας παράλληλα στο ελάχιστο το κόστος μεταφοράς και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Clair, Troy Clair, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι: «είμαστε ενθουσιασμένοι που η Skan εντάσσεται στον οργανισμό μας. Οι άνθρωποι της Skan μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς στην Clair, αξίες όπως εξυπηρέτηση, ποιότητα και ακεραιότητα».

Από αριστερά προς τα δεξιά: Shaun Clair, Abby Llewellyn, Troy Clair, Chris Fitch, Bryan Grant, Nicola Amoruso

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση