Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2022 23:41

Αναβολή 3 μηνών για την ISE 2022

Η μαζική μετάδοση της μετάλλαξης Omicron (τόσο στην Ισπανία όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο), ανάγκασαν τους διοργανωτές της έκθεσης ISE 2022, μετά από σχετικές διαβουλεύσεις και συνεννοήσεις με τους εκθέτες και την κοινότητα των επισκεπτών, να μεταθέσουν την έκθεση κατά ένα 3μηνο. Πιο συγκεκριμένα, η ISE 2022 που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Fira de Barcelona Gran Vía από 1- 4 Φεβρουαρίου 2022, μεταφέρεται για τις 10 – 13 Μαίου 2022 στον ίδιο χώρο.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Mike Blackman, Managing Director της Integrated Systems “Παρακολουθούμε στενά τις συνθήκες στην Ευρώπη και εργαζόμαστε σκληρά για λογαριασμό των εκθετών και των επισκεπτών, προκειμένου να εξισορροπήσουμε τις ανησυχίες για την υγεία και την ασφάλεια, με την ανάγκη για εμπόριο και προσωπική αλληλεπίδραση. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τόσους πολλούς τα τελευταία δύο χρόνια, και αν και ανυπομονούμε να συναντηθούμε με όλους στην ISE 2022, ακούγοντας τους εκθέτες, τους επισκέπτες και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, έχουμε συμφωνήσει ότι ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι να αναβληθεί η έκθεση για τρεις μήνες. Η μεταφορά της εκδήλωσης στην άνοιξη, παρέχει χρόνο στην κοινότητά μας να εξισορροπήσει εκ νέου και να επανακτήσει την εμπιστοσύνη στα διεθνή ταξίδια και τις δια ζώσης συναντήσεις. Θα συνεργαστούμε στενά με όλους τους εκθέτες και τους ενδιαφερόμενους φορείς για να διασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση στις νέες ημερομηνίες. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε την παγκόσμια AV κοινότητα στην ISE 2022 τον Μάιο στο νέο μας σπίτι στη Βαρκελώνη».

Ο David Labuskes, Διευθύνων Σύμβουλος της AVIXA σχολίασε: «Αν και η εξισορρόπηση της δέσμευσης τόσο για το εμπόριο όσο και για τη συγκέντρωση ήταν δύσκολη σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, πιστεύουμε ότι η αναβολή της έκθεσης ISE μέχρι τον Μάιο κάνει ακριβώς αυτό. Η κοινότητά μας διψά για να ξανασυνεδριάσει το 2022. Αυτό το πρόγραμμα το κάνει ακόμη πιο δυνατό για όλους μας. Ξεκινώντας με την ISE, ανυπομονούμε για το καλοκαίρι του AV όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο InfoComm τον Ιούνιο και στο InfoComm Beijing τον Ιούλιο».

Ο Daryl Friedman, Διευθύνων Σύμβουλος της CEDIA πρόσθεσε: «Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η ISE 2022 θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημξένη τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες, όπως ήταν για σχεδόν δύο δεκαετίες, και αυτό ξεκινά με τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους της κοινότητάς μας. Γνωρίζουμε ότι ολόκληρος ο κλάδος της οικιακής τεχνολογίας είναι ενθουσιασμένος με το να συναντηθεί προσωπικά και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η κίνηση τον Μάιο θα εξασφαλίσει κάτι τέτοιο». Ανυπομονούμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση επιτυχημένη και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ενδιαφερόμενους φορείς μας - εκθέτες, χορηγούς, επισκέπτες, συνεργάτες μέσων ενημέρωσης, εργολάβους και την ομάδα της FIRA Barcelona - που συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση.

Επαφή
ISE

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση