Διαφήμιση
Τρίτη, 23 Νοέμβριος 2021 13:43

Ετοιμο το Microflex Complete Wireless Handsfree Mode

Η Shure διευρύνει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες της δημοφιλούς ‘συνεδριακής’ σειρά ασύρματων μικροφώνων της, Microflex Complete Wireless Conference System (MXCW), με την προσθήκη λειτουργίας Handsfree Mode που είναι διαθέσιμη μέσω της νέας έκδοσης firmware 7.0 ή νεότερης.

Σύμφωνα με τη νέα λειτουργία Handsfree του συστήματος Microflex, τα μικρόφωνα των συμμετεχόντων σε μια σύσκεψη , ενεργοποιούνται αυτόματα φωνητικά, δίχως να χρειάζεται να ενεργοποιηθεί κάποιο φυσικό μπουτόν.
Πολύ απλά, όταν ένας συμμετέχων σταματά να μιλάει, το μικρόφωνο απενεργοποιείται.

Για την προσαρμογή διαφόρων στυλ και τρόπων λειτουργίας μιας σύσκεψης, οι χρήστες της MXCW σειράς, μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ ανοιχτής συνομιλίας, χειροκίνητης ή απομακρυσμένης ενεργοποίησης μικροφώνου για να προσαρμοστεί η λειτουργία της εφαρμογής με το βέλτιστο δυνατό τρόπο στο στυλ της συνομιλίας, εξασφαλίζοντας πληρη αξιοπιστία και ομαλή λειτουργίας, είτε πρόκειται για περιστασιακές συζητήσεις, είτε για επίσημες συνομιλίες και διαδικασίες υψηλού επιπέδου.

Κατά τη λειτουργία Handsfree, κάθε μονάδα διάσκεψης αξιολογεί το επίπεδο, το φασματικό περιεχόμενο και την αναλογία σήματος προς θόρυβο του ήχου στο μικρόφωνό της, προκειμένου να καθορίσει πότε υπάρχει ομιλία.
Πιο συγκεκριμένα, η μονάδα συνδιάσκεψης στέλνει ένα “Request to Speak” σήμα στον πομποδέκτη του σημείου πρόσβασης του MXCW (MXCWAPT). Στη συνέχεια, το MXCWAPT του εκχωρεί ένα κανάλι μετάδοσης και προσθέτει τον ήχο του στο floor mix.
Σημειωτέον, ότι όλη η παραπάνω διαδικασία ενεργοποίησης του μικροφώνου διαρκεί μόλις 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για την εν λόγω εφαρμογή καθώς και για όλες τις δυνατότητες των μοντέλων της σειράς Microflex Complete Wireless Conference System (MXCW) της Shure θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση