Διαφήμιση
Δευτέρα, 20 Σεπτέμβριος 2021 11:32

Στρατηγική συμμαχία Xilica και Sennheiser

Η Xilica συνεργάζεται στρατηγικά με τη Sennheiser, προκειμένου να αναπτύξουν μια σειρά από premium audio προιόνα, προσφέροντας έτσι (σύμφωνα με την ανακοίνωση των εταιριών) στους integrators, μια σειρά από ευέλικτα και ευπροσάρμοστα ‘εργαλεία’ για την υλοποίηση IT-friendly audio conferencing συστημάτων…

Η ολοκληρωμένη λύση, συνδυάζει συνδυάζει τη σειρά μικροφώνων Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 beamforming microphone array, με το σύστημα DSP της Xilica, με τα user interfaces και τα network endpoints, διασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή καταληπτότητα και ευκρίνεια ομιλίας σε δια ζώσης αλλά και απομακρυσμένους συμμετέχοντες (ενός meeting ή συνεδρίου) σε υβριδικούς χώρους.

Αυτή η προσέγγιση προσφέρει στους τελικούς χρήστες την ευελιξία να μετακινούνται σε όλο το διαθέσιμο χώρο τους, δίχως να υπάρχει ο κίνδυνος να μην ακούγονται.
Οι εγκαταστάτες και κατ’ επέκτασιν οι οι τελικοί χρήστες επωφελούνται από την ενσωμάτωση του Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 με τους επεξεργαστές Xilica Solaro και τα τελικά σημεία του δικτύου Xilica Gio, επιτρέποντας μια εύκολη ρύθμιση χωρίς κώδικα με προεπιλεγμένη συμβατότητα.

Ως μέρος της συμμαχίας, η Xilica έχει ενεργοποιήσει την υποστήριξη για τη λειτουργία TruVoicelift της Sennheiser's TeamConnect Ceiling 2 (TCC2) στις σειρές DSP της Solaro, η οποία απλοποιεί την εγκατάσταση πολλών μικροφώνων Sennheiser TCC2 μέσω αυτόματων δοκιμών και βαθμονόμησης ήχου.

Επιπλέον, το TruVoicelift προσφέρει μείωση θορύβου δημιουργώντας παράλληλα στοχευμένες ζώνες για τους συμμετέχοντες που μιλούν σε πολυσύχναστους χώρους.
Σε συνδυασμό με τους αλγόριθμους ακύρωσης θορύβου της Xilica και τους αντίστοιχους αλγόριθμους echo cancellation της HearClear, διασφαλίζεται η απερίσπαστη συγκέντρωση του χρήστη στο συνέδριο ή στο meeting που συμμετέχει.

Επιπλέον, οι επεξεργαστές Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 και Xilica Solaro προσφέρουν end-to-end mute status sync για τα Microsoft Teams.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ στο site της Sennheiser, καθώς και σε αυτό της Xilica

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση