Διαφήμιση
Παρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2021 10:22

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Danley και Dynacord

Για τις Danley (Danley Sound Labs με έδρα τις ΗΠΑ) και Dynacord (πρωτοπόρος σε audio ηλεκτρονικά συστήματα για πάνω από 70 χρόνια με έδρα τη Γερμανία) οι όποιες συστάσεις είναι μάλλον περιττές, αφού αμφότερες δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον κλάδο του επαγγελματικού ήχου εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Αμφότερες οι εταιρίες χαρακτήρισαν την επικείμενη συνεργασία τους ως "στρατηγική ευθυγράμμιση".
Οπως ανακοίνωσαν σχετικά και οι δυο εταιρίες, θα αξιοποιήσουν η μια την άλλη, προσφέροντας σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις ηχητικών συστημάτων.
Ετσι, τα μεγάφωνα Danley θα οδηγούνται και θα ελέγχονται από ενισχυτικά της Dynacord, καθώς και από ψηφιακούς επεξεργαστές σήματος και λογισμικό ηχοσυστήματος.
Ως εκ τούτου, τα Danley loudspeaker settings θα είναι διαθέσιμα για όλους τους ενισχυτές της Dynacord.

"Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για εμάς και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτήν την εξέλιξη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Robert Ferguson, επικεφαλής της Danley.

Η Dynacord, μέλος του Ομίλου Bosch, δηλώνει εξίσου ενθουσιασμένη από τη δυνατότητα που έχει προκειμένου να συνεργαστεί στενά με την Danley. "Η Danley έχει ιδιαίτερα ισχυρό κοινό στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι επίσης γνωστή σε όλο τον κόσμο, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνδεθούμε και θα συνεργαστούμε μαζί τους", σχολιάζει ο διευθυντής μάρκετινγκ της Dynacord, Robert Ferguson, και συνεχίζει επισημαίνονται ότι "η Danley είναι μια engineering-driven εταιρεία, όπως άλλωστε και η Dynacord, και αυτή η κοινη προσέγγιση είναι που μας κάνει να ταιριάζουμε".

Η νέα σχέση συνεργασίας θα επιτρέχει στις Danley και Dynacord να αναπτύξουν τις τεχνολογίες τόσο σε οικείες όσο και σε νέες αγορές και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Skip Welch, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Danley "αυτή η στρατηγική ευθυγράμμιση θα ανοίξει πολλές πόρτες"…

Στη χώρα μας η Dynacord αντιπροσωπεύεται από την Omikron Electronics...

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση