Διαφήμιση
Πέμπτη, 15 Ιούλιος 2021 11:08

Νέος D40 από τη d&b audiotechnik

Η d&b audiotechnik παρουσίασε το νέο της 4κάναλο Class D ενισχυτή, ο οποίος αποτελεί τη mobile εκδοχή του εγκαταστατικού μοντέλου 40D installation amplifier.

Το user interface του ενισχυτή περιλαμβάνει μια έγχρωμη οθόνη αφής διαγωνίου 4.3-inch (480 x 272 pix.) κι έναν ψηφιακό rotary encoder, για την απεικόνιση όλων των απαραίτητων πληροφοριών και την πρόσβαση σε όλες τις παραμέτρους του ενισχυτή αντίστοιχα.
Η δυναμική περιοχή του D40 ανέρχεται στα 116 dB (unweighted) και τα αποθέματα ισχύος του είναι της τάξεως των 4 x 2400/2000 W στα 4 και 8 Ω αντίστοιχα, ενώ είναι σχεδιασμένος για να οδηγεί high-voltage ηχεία της d&b loudspeakers παρέχοντας πλήρη διαχείριση και προστασία.
Ο ενισχυτής ενσωματώνει Digital Signal Processing (DSP) για την επίτευξη του επιθυμητού configurations κάθε ηχείου, καθώς και user-definable setups, equalization και delay.

Περισσότερα (καθώς και τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά) για τον νέο D40 θα βρείτε εδώ, καθώς και στην εταιρία Telmaco που αντιπροσωπεύει την d&b audiotechnik στη χώρα μας…

Επαφή
Telmaco

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση