Διαφήμιση
Δευτέρα, 01 Μάρτιος 2021 17:33

H Kramer στην Omikron Electronics

Η Omikron Electronics ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Kramer Electronics για Ελλάδα και Κύπρο, σε επίπεδο αποκλειστικής αντιπροσώπευσης…

Δελτίο τύπου – Omikron Electronics
«Αγαπητοί συνεργάτες, η εταιρία μας με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Kramer Electronics για Ελλάδα και Κύπρο, σε επίπεδο αποκλειστικής αντιπροσώπευσης.
Η Kramer Electronics από το αρχή της ίδρυσής της (1981) έως και σήμερα κατέχει κυρίαρχο και πρωτοποριακό ρόλο στην Pro AV αγορά. Με πελάτες και συνεργάτες σε περισσότερες από 90 χώρες, η εταιρία διαθέτει ένα πλήρες AV portfolio προϊόντων και λύσεων για μια σειρά από τομείς (Corporate, Education, Houses of Worship, Government, Live Events, Healthcare, κλπ).

Η φήμη της εταιρίας εδώ και 4 δεκαετίες, βασίζεται στην παροχή καινοτόμων λύσεων και προϊόντων υψηλής αξιοπιστίας, στην διαρκή υποστήριξή τους, αλλά και στις σχέσεις εμπιστοσύνης με συνεργάτες και πελάτες.
Σκοπός της Kramer Electronics ως εταιρία τεχνολογίας, είναι η συνεχής εξέλιξη και εξεύρεση καλύτερων και πιο ‘έξυπνων’ end-to-end λύσεων που συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής, cloud πλατφόρμες, εξελιγμένο λογισμικό και αξιόπιστο hardware.

Σε αντίθεση με τα υψηλού κόστους all-in-one boxes, η Krammer διαθέτει περίπου 4.000 εξειδικευμένες μονάδες hardware για μια σειρά από προϊοντικές κατηγορίες όπως:
Presentation Systems, Switchers & Matrices, Extenders, Distribution Amplifiers, Scalers & Converters, Audio, AV over IP, Wireless Presentation & Collaboration, Control & Management, Room Booking & Scheduling, Multi-Viewers & Video Walls, Accessories & AV Tools, Cables & Connectors, Room Connectivity, HSL KM and KVM Devices, Sierra Video, Software και Solutions.

Είναι βέβαιο ότι η Kramer θα δώσει τη βέλτιστη δυνατή τεχνολογική λύση σε οποιαδήποτε Pro AV εφαρμογή σας όσο απαιτητική και πολύπλοκη κι αν είναι.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Kramer Electronics επικοινωνήστε μαζί μας».


Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση