Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 14:22

Η Mega-event Elite Reseller της Avid

Η Mega-event μας ενημερώνει με το ακόλουθο δελτίο τύπου ότι ως Elite Reseller της Avid επεκτείνει το πεδίο αντιπροσώπευσης των προϊόντων της Avid πέρα από τα Live sound προϊόντα και στην κατηγορία Pro-audio και Surface S4/S6…

Δελτίο τύπου - Megaevent
«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Mega-event επεκτείνει το πεδίο αντιπροσώπευσης των προϊόντων της Avid πέρα από τα Live sound προϊόντα και στην κατηγορία Pro-audio και Surface S4/S6 ως Elite Reseller.

Η κατηγορία Pro audio περιλαμβάνει λύσεις λογισμικού όπως τα Pro Tools και το Sibelius καθώς και μια σειρά λύσεων διασύνδεσης και ελέγχου με συσκευές και ολοκληρωμένα συστήματα, όπως, μεταξύ άλλων, το καινούριο Carbon, το MTRX, το MTRX studio, τις γνωστές σειρές HD και τις επιφάνειες ελέγχου S1 και Dock.

Η κατηγορία των surfaces αποτελείται από τις πολλές διαφορετικές λύσεις επιφανειών ελέγχου S4 και S6. 

Ήδη η εταιρία μας διαθέτει στην έκθεση της μια S4 στην έκδοση S4-16-4, καθώς και μια σειρά προϊόντων όπως το MTRX studio, το S1 και το Dock, τα οποία θα είναι μόνιμα διαθέσιμα για επίδειξη στον χώρο μας και, κατόπιν συνεννόησης, στον χώρο σας, όταν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Στόχος της εταιρίας μας είναι να προσφέρει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου και σε αυτήν την καινούρια πρόκληση, δίνοντας πάντα έμφαση στις ανάγκες των συνεργατών μας.

Για τον σκοπό αυτό θα δώσουμε βάση και πάλι στην εκπαίδευση των χρηστών και την υποστήριξη των προϊόντων με την ίδια συνέπεια που μας χαρακτήρισε τα προηγούμενα χρόνια».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Mega Event…

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση