Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 15:31

Namm 2021: με άλλο concept και μόνο online

Η συνέχεια της πανδημίας ανάγκασε τους διοργανωτές της Namm 2021 που ήταν προγραμματισμένη για τον προσεχή Ιανουάριο 2021, να την αντικαταστήσουν με την “Believe in Music Week” που θα λάβει χώρα μόνο ως online show, ανοίγοντας τις διαδικυτακές πύλες της στις 18 Ιανουαρίου 2021, με διάρκεια μια εβδομάδα.

Το event με την ονομασία ‘Believe in Music’ θα δώσει έμφαση στην εκπαίδευση σε όλους τους τομείς του ήχου, από το MI, έως το pro audio και το retail.
Παράλληλα οι διοργανωτές ετοιμάζουν την παροχή B-to-B δυνατοτήτων και ευκαιριών που θα αφορούν την παρουσίαση νέων προϊόντων, τις παρουσιάσεις για τις εταιρίες καθώς και τις οργανωμένες διαδικτυακές συναντήσεις με πελάτες και παράγοντες της αγοράς και του κλάδου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Joe Lamond, πρόεδρος και CEO της NAMM, το event “Believe in Music week” αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα για τη βιομηχανία και των κλάδο καθώς θα τους βοηθήσει να προετοιμαστούν καλύτερα για τη νέα χρονιά και τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν…

Διευκρινίστηκε παράλληλα ότι δημοφιλείς εκδηλώσεις και βραβεύσεις όπως τα TEC Awards και Top 100 Dealer Awards θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Believe in Music Week.

Το event θα είναι προσβάσιμο σε όλους μέσω του https://believeinmusic.tv, με τη NAMM να δεσμεύεται για ακόμα πιο λεπτομερείς ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα…

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση