Διαφήμιση
Τρίτη, 30 Ιούνιος 2020 18:38

Ο ΣΕΟΣΕΠΕ επικοινωνεί τις δράσεις του

Από το νεοσύστατο σύνδεσμο ΣΕΟΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Εμπόρων Οπτικοακουστικών & Συναφών Επαγγελματικών Προϊόντων), λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου πρός δημοσίευση...

Δελτίο Τύπου - ΣΕΟΣΕΠΕ
"Αγαπητοί Κύριες και Κύριοι, ΚΑΛΟΥΜΕ την  Πολιτεία , τον ‘Έντυπο τύπο , τον Ηλεκτρονικό τύπο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Να γνωστοποιήσουν  την ύπαρξη και την  Ίδρυση του διασυλλογικού μας Οργάνου, ώστε σε άμεσο ορίζοντα να  συζητήσουμε με τα αρμόδια Υπουργεία, τα επιθυμητά μέτρα και τις παρεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν, για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε εμείς και οι εργαζόμενοι μας.

Ο Κλάδος Εμπορίου των Επαγγελματικών Οπτικοακουστικών συστημάτων, Μουσικής Τεχνολογίας, Μουσικών οργάνων και των συναφών με αυτά συστήματα, αποκτά  επιτέλους Ταυτότητα και Φωνή.

Ο σύνδεσμος  ΣΕΟΣΕΠΕ (www.seosepe.gr) έχει ήδη την καθολική συμμετοχή των Εισαγωγέων - Κατασκευαστών - Εμπόρων - Μεταπωλητών του κλάδου με πάνω από 100 επιχειρήσεις, εκατοντάδες εργαζόμενους και συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα μέλη από όλη την Ελλάδα πέραν των Ιδρυτικών.

Ο κλάδος  μας πλήττεται βάναυσα από την κρίση του Covid 19 σε Παγκόσμιο επίπεδο  αλλά ακόμα περισσότερο Πανελλαδικά, έχοντας άρρηκτη  σχέση με τις προμήθειες στον Πολιτισμό, Τουρισμό, Αθλητισμό [επιπλέον στις απανταχού κοινωνικές εκδηλώσεις, στα Θέατρα, στα Συνέδρια , στις Ξενοδοχειακές μονάδες, στα Ωδεία, καθώς  και στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην  παροχή Υπηρεσιών Οπτικοακουστικών συστημάτων (HERCA) και άλλες] .

Οι τζίροι των επιχειρήσεών μας, μικρότερων και μεγαλύτερων σε όλη την Ελλάδα έχουν κατακρημνιστεί σε ποσοστά που ξεκινούν από το  60%  και αγγίζουν μέχρι και το 99% πτώσης από το προηγούμενο έτος!!!

Η κατάσταση είναι οριακή και  πολύ σύντομα και με μαθηματική ακρίβεια, θα χαθούν πάρα πολλές θέσεις εργασίας και θα καταστραφούν πολλές επιχειρήσεις, δεδομένης της ήδη βεβαρημένης κατάστασης από την 10ετούς οικονομική κρίση που έπληξε τον κλάδο μας και  μας είχε φέρει ήδη σε οριακό επίπεδο βιοπορισμού.

Με εκτίμηση

Εκ της Προσωρινής Επιτροπής Διοίκησης του ΣΕΟΣΕΠΕ

Καριώτης Παντελής

Τζιάκος Ιωάννης

Κότσιφας Αλκιβιάδης

Συμπεράς Παύλος

Ασιτζόγλου Μιχάλης

Στόλλας Ιωάννης

Ζάχος Παναγιώτης

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση