Διαφήμιση
Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2019 13:08

H Ntoulas Sound στην iNTERLiNKED expo

Δελτίο τύπου - Ntoulas Sound
"Αγαπητοί συνεργάτες, η εταιρεία μας Ntoulas Sound συμμετέχει στην iNTERLiNKED expo 2019, που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από Σάββατο 30 Νοεμβρίου έως Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου. Σας προσκαλούμε στο περίπτερό μας (Νο R17) για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας, αλλά και για να συζητήσετε με το εξειδικευμένο μας team.
Στο περίπτερό μας θα συναντήσετε προϊόντα της Kling & Freitag, μιας εταιρείας με 25ετή πείρα στην κατασκευή υψηλής ποιότητας sound systems. Τα Line 212 θα στηθούν στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, όπου και θα πάρετε μια γεύση μέσω του openair demonstration.

Θα βρείτε όλη τη σειρά των θρυλικών μικροφώνων της Heil Sound, καθώς και των ακουστικών ProSet3. Την τιμητική τους θα έχουν τα μικρόφωνα φωνής PR 35 και τα kick drum mic PR 48. Δοκιμάστε από κοντά τα ρομποτικά της Joyfirst και ενημερωθείτε για τις λάμπες της εταιρείας Roccer. Λάμπες για θεατρικούς προβολείς, ρομποτικά και projectors. Στο εκθεσιακό μας περίπτερο θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από ειδικά εφέ και πετάλια μουσικών οργάνων της εταιρείας Rowin.
Σας περιμένουμε!"

Επαφή
Ntoulas Sound

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση