Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Ιούλιος 2019 21:00

Το πρώτο NEXO GEO M12 στην Crown Media

Από την εταιρία IMA Audio Lighting λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το πρώτο line array σύστημα NEXO GEO Μ-12 στην Ελλάδα (αναλυτικό preview του οποίου μπορείτε να βρείτε εδώ στο aLive), το οποίο απέκτησε η εταιρία Crown Media στη Μύκονο…

Δελτίο τύπου - IMA Audio Lighting
«Η ΙΜΑ AUDIO LIGHTING, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΝΕΧΟ  στην Ελλάδα, ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου νέου Line array NEXO GEO M12 από την CROWNMEDIA του κ. Κρανιά Κωνσταντίνου- Φώσκολου, αποκλειστικού αντιπροσώπου της στην Μύκονο.
Το line array GEO M12 αποτελεί τη ναυαρχίδα της σειράς GEO M της NEXO, με διαστάσεις μόλις 370mm x 700mm x 446mm και ζυγίζοντας 34kg, με no loose parts, χρησιμοποιεί για το LF ένα premium driver 12" με μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου, σε συνδυασμό με HF driver με 3ιντσο πηνίο φωνής και διατίθεται με δύο κάθετες διασπορές. Το 10° GEO M1210 και το 20° GEO M1220. Η οριζόντια διασπορά του κυματοδηγού μπορεί επίσης να αλλάξει σε δευτερόλεπτα από 80 ° έως 120 ° προκειμένου να προσαρμοστεί ιδανικά σε κάθε ανάγκη κάλυψης και σε κάθε venue.

Η ευελιξία ενισχύεται περαιτέρω από έναν προστατευμένο διακόπτη στο πίσω μέρος του M12, ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει, εκ περιτροπής, από ενεργή λειτουργία 2-way passive, σε 2 way active, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει την καμπίνα. Με απόκριση συχνότητας 50Hz-20kHz και ονομαστικό επίπεδο SPL 140dB, το GEO M12 είναι σχεδόν διπλάσιο σε απόδοση από τον προκάτοχό του το GEO S12.

Η Crownmedia του κ. Κρανιά Κωνσταντίνου- Φώσκολου δραστηριοποιείται από το 1991 στο τομέα της ψυχαγωγίας με πολλές εγκαταστάσεις ήχου και φωτισμού και είναι ήδη εξοπλισμένη με 10 τεμάχια PS.15 R2, 4 τεμάχια LS.18 subs και 3 τεμάχια ΝΕΧΟ ενισχυτές NXAMP 4X4. Τώρα με την απόκτηση του GEO M12 το οποίο καλύπτει πολλές εφαρμογές, από μία εταιρική παρουσίαση, clubbing, djing έως τα πλέον απαιτητικά live performances, η Crownmedia αναβαθμίζεται με σκοπό να διευρύνει τη γκάμα των πελατών της».

Δυο λόγια από τον Κων/νο Κρανιά - Φώσκολο για το νέο σύστημα…
Με αφορμή το εν λόγω σύστημα, το aLive επικοινώνησε με τον κ. Κων/νο Κρανιά Φώσκολο (που η εταιρία του είναι στη Μύκονο αλλά και στην Αθήνα, έχοντας ως αντικείμενο τις οπτικοακουστικές και φωτιστικές εφαρμογές), για τις πρώτες εντυπώσεις του από το σύστημα…

aLive: Καταρχάς καλοδούλευτο. Ως δηλωμένος fan και εγκαταστάτης Nexo (εδώ και πολλά χρόνια), η ερώτηση γιατί επέλεξες Nexo είναι μάλλον περιττή. Γιατί όμως προτίμησες το εν λόγω σύστημα της Nexo?
Κ.Φ. Καταρχήν Ευχαριστώ το aLive που μου δίνει το βήμα για να ενημερώσω τους επαγγελματίες του κλάδου μας, αλλά και όλους τους αναγνώστες του, σχετικά με το Νexo Geo Μ12. Επειδή αυτό το επάγγελμα είναι και το hobby μου, επισκέπτομαι όσο μπορώ εκθέσεις και παρουσιάσεις όλων των εταιριών ανά τον κόσμο, από το 1991. Αυτό με βοηθούσε πάντα να επιλέγω τα πιο κατάλληλα προϊόντα ήχου και φωτισμού.

aLive: Ποιες είναι οι ανάγκες που θα κληθεί να καλύψει το νέο GEO M12 στη Μύκονο?
Κ.Φ. Η εταιρία μου βρίσκεται στην Μύκονο αλλά και στην Αθήνα. Οι ηχητικές απαιτήσεις πια στον Ελλαδικό χώρο είναι δεδομένες. Στην Μύκονο ειδικά είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Έψαχνα κάτι που θα έκανε την διαφορά στον ανταγωνισμό που υπάρχει. Έπρεπε να βρω λοιπόν ένα ηχητικό σύστημα το οποίο, θα είναι μικρό σε μέγεθος, ελαφρύ, πανεύκολο στην εγκατάσταση, με ΠΟΛΥ μεγάλη ισχύ και με κορυφαία ηχητική απόδοση.
Στη Φρανκφούρτη η Νexo παρουσίασε το νέο Geo Μ12. Οταν είδα τα χαρακτηριστικά του, κατευθείαν κατάλαβα ότι βρήκα 100% αυτό που έψαχνα. Θεωρώ ότι το Νexo Μ12 θα είναι κορυφαία επιλογή τα επόμενα χρόνια, για της εταιρίες pa και όχι μόνο. Ετσι προχώρησα στην απόκτηση του πρώτου Nexo GEO M12 στην Ελλάδα.

aLive: Οι πρώτες σου εμπειρίες από το νέο σύστημα ποιες ήταν? Τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση? Είναι όντως ένα Nexo επόμενης γενιάς?
Κ.Φ. Οι εντυπώσεις μου από την πρώτη κιόλας δουλειά, με δικαίωσαν απόλυτα. Πολύ μικρό σε όγκο, στήνεται σαν Lego απίστευτα γρήγορα, με τρομερή ισχύ και κορυφαίο ήχο. Στην γλώσσα της πιάτσας "σκοτώνει". Σαν επίλογο θα πω οτι το τελικό κριτήριο σε κάθε δουλειά που κάνουμε είναι οι πελάτες και ο κόσμος. Εγω θεωρώ ότι δικαιώθηκα για την επιλογή μου, αφού έμειναν εντυπωσιασμένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι όλοι, ρωτώντας και περιμένοντας πότε και που θα το ξανακούσουν.

aLive: Καλοδούλευτο λοιπόν! 

Επαφή
CROWNMEDIA 
(Κωνσταντίνος Κρανιάς – Φώσκολος
τηλ 6932573646)

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση