Διαφήμιση
Κυριακή, 07 Ιούλιος 2019 14:40

Η Heil Sound στη Ntoulas Sound

Από την εταιρία Ntoulas Sound λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με τη συνεργασία της (σε επίπεδο αποκλειστικής αντιπροσώπευσης) με την Αμερικάνικη Heil Sound, που εδώ και 50 χρόνια παράγει δυναμικά καρδιοειδή μικρόφωνα για όλες τις εφαρμογές…

Δελτίο τύπου - Ntoulas Sound
«Αγαπητοί συνεργάτες, η Ntoulas Sound ανακοινώνει την συνεργασία της με την Heil Sound, μια εταιρεία με ιστορία 50 ετών στην παραγωγή δυναμικών καρδιοειδών μικροφώνων. Μικρόφωνα για stage, studio, broadcast και podcast κατασκευάζονται στο Illinois, U.S.A. όπου είναι και η έδρα της Heil. Η εταιρεία έγινε γνωστή για τις εφευρέσεις της στο live sound, το Heil Talk Box και μία μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας broadcasting μικροφώνων. Έχει συμμετάσχει στο Rock n’ Roll Hall of Fame και ο ιδρυτής της, Bob Heil, έχει αποσπάσει το βραβείο πρωτοπόρου στα Parnelli Awards. The Who, ZZ Top, Tina Turner, The James Gang, Jeff Beck, Humble Pie, Bachman-Turner Overdrive, Leslie West και Chuck Berry, είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που συνόδευσε η Heil Sound σε περιοδείες.

Η πρότασή μας:
Τι θα λέγατε για ένα kick drum mic που ακούγεται άψογα ακόμα και χωρίς EQ! To Heil PR 48 έχει το καλύτερο rear noise rejection, αδιαπέραστο από εξωτερικούς κραδασμούς και θόρυβο με εξαιρετικά αποτελέσματα για εφαρμογή με υψηλά SPL (148 dB). Έχουν προστεθεί παθητικά low pass φίλτρα δίνοντας υψηλότερη συχνότητα όπου χρειάζεται για μοναδικό αποτέλεσμα στην μίξη. Το μικρόφωνο διαθέτει εντυπωσιακό μαύρο περίβλημα από ατσάλι με ρυθμιζόμενη περιστρεφόμενη βάση, ενώ υποστηρίζει υποδοχή XLR με γωνία 45° για ευκολότερη σύνδεση κατά το set up. Η καλύτερη επιλογή για drummers της rock, funk, jazz, blues & metal σκηνής. Το PR 48 είναι έτοιμο να αναλάβει κάθε kick drum!
Τα προϊόντα της Heil Sound μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα, Ntoulas Sound και ηλεκτρονικά από το e-shop: www.ntoulas.gr»

Επαφή
Ntoulas Sound

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση