Διαφήμιση
Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 12:50

Η Meyer Sound παρουσίασε το M-Noise

Το M-Noise της Meyer Sound αποτελεί ένα μαθηματικά παραχθέν δοκιμαστικό σήμα που σύμφωνα με τη Meyer, εξοιμοιώνει αποτελεσματικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά της μουσικής, συμβάλλοντας δραστικά στην ακριβέστερη μέτρηση του linear peak SPL για κάθε ηχητικό σύστημα κατά την αναπαραγωγή μουσικού περιεχομένου.
Σύμφωνα με τη Meyer, ο μαθηματικός τύπος για τη δημιουργία του M-Noise προέκυψε μετά από εκτεταμένη φασματική ανάλυση μιας ευρείας ποικιλίας μουσικού προγράμματος. Συγκεκριμένα, η ανάλυση μέτρησε τους ποικίλους crest factors στη μουσική και τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι μετρήσεις συγκρίνονται με το ροζ θόρυβο (ως γνωστόν, ως crest factor ορίζεται η διαφορά μεταξύ average και στιγμιαίων peak levels του σήματος).
Ανακαλύφθηκε λοιπόν ότι οι crest factors της μουσικής και του ροζ θορύβου ήταν παρόμοιοι σε συχνότητες κάτω των 500 Hz, αλλά με μουσική που εμφανίζει σταθερά αυξανόμενο συντελεστή crest σε υψηλότερες συχνότητες.

"Είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε έναν ακριβή και σταθερά επαναληπτικό τρόπο μέτρησης της γραμμικής κορυφής SPL ενός ηχείου όταν αναπαράγουμε μουσική", ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Meyer και chief loudspeaker designer, Pablo Espinosa…

Ολες τις αναλυτικές του δηλώσεις, αλλά και όλες τις πληροφορίες για το M-Noise, αλλά και τη δυνατότητα free download του σχετικού M-Noise file θα τα βρείτε ΕΔΩ στο site που δημιούργησε η εταιρία αποκλειστικά για το M-Noise
Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για τη Meyer Sound και τα προϊόντα της θα σας δώσουν στην Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση