Διαφήμιση
Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 14:29

Ντεμπούτο L-ISA στο νότιο ημισφαίριο με Harry Potter από τη συμφωνική ορχήστρα της Αδελαίδας ...

Ντεμπούτο για το L-ISA Hyperreal Sound στο Νότιο ημισφαίριο με τη Συμφωνική ορχήστρα της Αδελαίδας σε συνεργασία με τις CineConcerts & Warner Bros, να παρουσιάζει Live το Harry Potter and the Prisoner of Azkaban,  στο Entertainment Centre τη Αδελαίδας, στη Νότιο Αυστραλία.  

Για τις ανάγκες του κονσέρτου, το L-ISA set up περιελάμβανε 126 κανάλια εισόδου και 96 L-ISA objects και χρησιμοποιήθηκε ένα L-ISA Wide design solution, που περιελάμβανε συνολικά 84 καμπίνες Kara μοιρασμένες σε 7 συστοιχίες με 12 Kara έκαστη, που τοποθετήθκαν ακριβώς πάνω από το μπροστινό τμήμα της σκηνής προκειμένου να δημιουργήσουν την αίσθηση του διαχωρισμού των πηγών και την ακριβή τοποθεσία τους στο χώρο, δυο ακόμα γκρουπ ηχείων με 12 Kiva II και δυο αναρτημένα subwoofer arrays αποτελούμενα από 4 SB28 σε end fire σχεδίαση στο κέντρο.

Το monitor σύστημα περιελάμβανε συνολικά 10 καμπίνες X15 HiQ και 8 X8. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε μέσω της Digico SD10 στο front of house και μιας AVID S6L στα monitors, συνδεδεμένες μέσω 3 Optocore optical loops.

Τη γνώμη και τα αναλυτικά σχόλια των συντελεστών της συναυλίας για την εμπειρία τους με το L-ISA θα τα βρείτε εδώ...

Περισσότερες πληροφορίες για το L-ISA Hyperreal Sound της L-Acoustics θα σας δώσουν στην Omikron Electronics...

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση