Διαφήμιση
Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 11:28

H Pioneer Professional Audio στην Omikron Electronics

H εταιρία Omikron Electronics ανακοίνωσε την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της Pioneer Professional Audio για την Ελληνική αγορά, με μια σύντομη σύσταση της θρυλικής Ιαπωνικής εταιρίας. 
Η Pioneer ιδρύθηκε το 1938 και συστήθηκε ως κατασκευαστής ηχείων, ενώ από τότε ο στόχος της ήταν η υψηλή πιστότητα. 
Τα consumer και επαγγελματικά ηχεία της εταιρίας ήταν πιστά στις αρχές της υψηλής πιστότητας και έγιναν γνωστά για τον καθαρό και αχρωμάτιστο ήχο τους που μεγάλωσε αρκετές γενιές φιλόμουσων σε όλο τον κόσμο. 

Αλλωστε το όραμα του ιδρυτή της Pioneer, Nozomu Matsumoto ήταν να μοιραστεί το ‘δώρο’ της ακρόασης μουσικής με όσο το δυνατόν περισσότερους ακροατές.
Αυτό του το όραμα ήταν που τον οδήγησε το 1937 στη δημιουργία του Α-8, του πρώτου ηχείου υψηλής πιστότητας που κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία.

Το 1978 γεννήθηκε το project της TAD, τα γνωστά μεγάφωνα υψηλής πιστότητας που κυριάρχησαν σε πολλά στούντιο (έως και σήμερα χρησιμοποιούνται σε περισσότερα από 300 επώνυμα στούντιο σε όλο τον κόσμο) και επαγγελματικές υλοποιήσεις, ενώ το 1983 ήταν η σειρά των στούντιο μόνιτορ TSM-1 και TSM-2 να κυριαρχήσουν στα στούντιο. Και μέσα από αρκετούς και σημαντικούς ενδιάμεσους προϊοντικούς σταθμούς, φτάνουμε στο 2013, όπου η Pioneer συνεργάστηκε με την Gary Stewart Audio για την υλοποίηση της clubbing κατηγορίας ηχείων της, μπαίνονας με τα ηχεία της αυτή τη φορά, σε μια αγορά στην οποία κυριαρχεί με τον επαγγελματικό DJ εξοπλισμό της.

Σκοπός της εταιρίας είναι να μεταλαμπαδεύσει και στον εν λόγω τομέα το όραμα του Matsumoto και να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία dance μουσικής σε όλους τους clubbers του κόσμου. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις clubbing σειρές ηχείων και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Pioneer Professional Audio θα σας δώσουν στην Omikron Electronics .

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση