Διαφήμιση
Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 23:56

Σεμινάρια και τη νεά σεζόν από την Omikron Electronics

Από την Omikron Electronics ανακοινώθηκε η συνέχεια των σεμιναρίων που αφορούν τις "Τεχνολογίες ηχείων PA", και τα software "Soundvision" και "LA Network Manager". Ως γνωστόν τα εν λόγω σεμινάρια διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν και θα συνεχιστούν και την τρέχουσα περίοδο στις εγκαταστάσεις της Omikron Electronics. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και διεξάγονται σε ολιγομελή τμήματα συμμετεχόντων.

Δελτίο τύπου - Omikron Electronics
«Αγαπητοί συνεργάτες, έχοντας διοργανώσει με επιτυχία μια σειρά εκπαιδεύσεων με πιστοποίηση στις "Τεχνολογίες ηχείων PA" και στα software "Soundvision" και "LA Network Manager" της L-Acoustics ανακοινώνουμε τις νέες ημερομηνίες για τον Νοέμβριο που ξεκινάνε από την Τρίτη 06/11/2018.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν, με περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά ημέρα (5-7 άτομα), θα λαμβάνουν χώρα στα γραφεία της Omikron Electronics και θα εναλλάσσονται σε εβδομαδιαία βάση. Στο τέλος κάθε μήνα θα ανακοινώνουμε το πρόγραμμα του ερχόμενου μήνα. 
Εκπαιδεύτρια των σεμιναρίων είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου, sound system engineer, designer και ηχολήπτης σε ζωντανά οπτικοακουστικά θεάματα.

Για λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο, τις ημερομηνίες και για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τους παρακάτω συνδέσμους:

“Soundvision”
Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο ομώνυμο Software της L-Acoustics, που προσομοιάζει το ηχητικό αποτέλεσμα σε χώρο που σχεδιάζεται από τον χρήστη.
Πληροφορίες και εγγραφές ΕΔΩ...  

“LA Network Manager” 
Hands-on σεμινάριο στο ομώνυμο software της L-Acoustics, που διαχειρίζεται τους amplified controllers της L-Acoustics.
Πληροφορίες και εγγραφές ΕΔΩ... 

“Τεχνολογίες Ηχείων PA” 
Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο οποίο αναλύονται οι βασικές αρχές φυσικής κυματικής & μηχανολογίας που χρησιμοποιούνται στα line array συστήματα ήχου, στα ομοαξονικά (coaxial) και στα point source και η πρακτική εφαρμογή των αρχών αυτών κατά τον ηχητικό σχεδιασμό και χρήση.
Πληροφορίες και εγγραφές ΕΔΩ...  

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους σε ένα από τα προσεχή σεμινάριά μας και να μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις!"

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση