Διαφήμιση
Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 23:23

H 1η μόνιμη εγκατάσταση L-ISA στην Ευρώπη, στο Evolutionary Arts Hackney (EartH) του Λονδίνου...

Αυτό το μήνα κάνει το ντεμπούτο του το Evolutionary Arts Hackney (EartH), ένας νέος πολιτιστικός χώρος στο Dalston, στην καρδιά του ανατολικού Λονδίνου, ο οποίος αποτελούσε τα τελευταία 40 χρόνια ένα art deco cinema το οποίο επανασχεδιάστηκε πλήρως.

Ο εν λόγω χώρος θα αποτελέσει την πρώτη μόνιμη εγκατάσταση L-ISA Immersive Hyperreal Sound technology στην Ευρώπη, όσον αφορά ένα live music venue.

Το L-ISA set up του εν λόγω χώρου απαρτίζεται από 5 συστοιχίες των επτά Kara έκαστη, αναρτημένα κατά μήκος του stage, μαζί με ένα κεντρικό sub σύστημα αποτελούμενο από 4 αναρτημένα KS28 σε διαμόρφωση end fire.

Επίσης, 10 X8 εγκαταστάθηκαν ως front fill, ενώ το surround σύστημα του χώρου αποτελείται συνολικά από 12 Syva, 4 ανά πλευρά στην αριστερή, δεξιά και πίσω πλευρά του χώρου. Το setup του χώρου ολοκληρώνεται από οκτώ X8 αναρτημένα από την οροφή πάνω ακριβώς από τους θεατές.

Το εν λόγω σύστημα στο EartH concert hall μπορεί να λειτουργήσει και ως συμβατικό στερεοφωνικό σύστημα εκμεταλλευόμενο τις δυο μπροστινές L-R συστοιχίες Kara μαζί με ένα SB18 ανά πλευρά και 4 ground stacked KS28 subwoofers στο κέντρο της σκηνής, μαζί με 4 ARCS Wide σε ρόλο delays.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του χώρου, ανυπομονούν να φιλοξενήσουν τα project και τους καλλιτέχνες που θα αξιοποιήσουν στις παραγωγές τους τις πολλαπλές δυνατότητες της πρωτοποριακής τεχνολογίας L-ISA της L-Acoustics.
Περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω τεχνολογία στη χώρα μας θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση