Διαφήμιση
Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2018 17:56

Με L-Acoustics το μεγαλύτερο φεστιβάλ hip-hop

Το ετήσιο φεστιβάλ Rolling Loud στο Μαιάμι, θεωρείται το μεγαλύτερο hip-hop φεστιβάλ στον κόσμο, καθώς συγκεντρώνει σε δυο σκηνές και για ένα 3ήμερο, τους 140 από τους διασημότερους και δημοφιλέστερους hip-hop καλλιτέχνες του κόσμου (J. Cole, Travis Scott, and Future, Lil Uzi Vert, Migos, Post Malone, N.E.R.D., Meek Mill, Wiz Khalifa, Lil Wayne, Young Thug, 21 Savage, Lil Pump, Rick Ross, The Diplomats, Lil Yachty και άλλους), μαζί με 70.000 περίπου fans του είδους.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε φέτος στο Miami Gardens’ Hard Rock Stadium, και περιελάμβανε δυο σκηνές, το High Hemp Stage και το Audiomack Stage, ενώ τον ήχο εγκατέστησε η εταιρία 3G Productions, με την παραγωγή να προδιαγράφει αποκλειστικά και μόνο συστήματα της L-Acoustics . Ετσι, σε κάθε ένα από τα δυο stage είχαν εγκατασταθεί 20 καμπίνες L-Acoustics K2 και 8 KS28 subs αναρτημένα ανά πλευρά, μαζί με 12 ARCS Wide ως front-fill και ακόμα 8 K2 ανά πλευρά ως outfill.

Hip-hop σημαίνει πολύ και βαθύ μπάσο…
Οσον αφορά τις δεδομένα υψηλές ανάγκες σε low-end που έχει ένα μουσικό φεστιβάλ αυτού του είδους, γι’ αυτό εκτός από τα αναρτημένα KS28, φρόντισαν τα συνολικά 40 (ανά stage) double-stacked linear sub arrays SB28 της L-Acoustics.

Χρέη Delay για το High Hemp Stage ανέλαβαν δυο συστοιχίες των 8 K2 έκαστη, μαζί με δυο συστοιχίες των 8 Kara έκαστη, ενώ δυο clusters με 12 Kara έκαστο, ανέλαβαν το delay για το Audiomack Stage. 

Οι L-Acoustics LA12X Amplified Controllers ανέλαβαν την οδήγηση του main PA και των αναρτημένων subs, ενώ οι LA8 οδήγησαν όλα τα υπόλοιπα συστήματα. 
Σημειωτέον ότι οι τιμές των εισιτηρίων εισόδου για το φεστιβάλ Rolling Loud ξεκινούσαν από τα $400, με τα VIP πακέτα να φτάνουν έως τα $900, ενώ ο Serafini, υπεύθυνος της rental εταιρίας 3G Productions δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ αλλά και μετά το τέλος αυτού, δέχθηκαν πολλές φιλοφρονήσεις και εισέπραξαν συγχαρητήρια για την απόδοση του ηχητικού συστήματος, τόσο από απλούς θεατές, όσο και από καλλιτέχνες, ηχολήπτες και μάνατζερ γκρουπ και καλλιτεχνών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της L-Acoustics στη χώρα μας θα σας δώσουν στην Omikron Electronics...

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση