Διαφήμιση
Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 19:17

MIPRO MR-24: Ιδανικό για μουσικούς

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο προϊόν της MIPRO που έκανε το ντεμπούτο του στην πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης. Ονομάζεται MR-24 Digital Wireless Pedal Receiver και ενσωματώνει ψηφιακό σύστημα ασύρματης λήψης με εσωτερική κεραία, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα ιδιαίτερα εργονομικό footswitch για μουσικούς. Το μεταλλικό σασί του εγγυάται αντοχή στην καταπόνηση και τη βαριά χρήση και απευθύνεται τόσο σε στούντιο εφαρμογές, όσο και σε πιο ‘βαριά’ Live χρήση.
Στα ατού του η υποδοχή κάρτας SD για τον προγραμματισμό του αλλά και για τις firmware αναβαθμίσεις του.
Επειδή ακριβώς απευθύνεται σε μια μεγάλη γκάμα μουσικών (ακουστικών και ηλεκτρικών οργάνων) είναι συμβατό με μια εκτεταμένη γκάμα transmitter της MIPRO, όπως οι MT-24, DM-100, GM-100, ET-24, VM22, VT-24, ST-24 και ACT-24TC. 

Τι ακριβώς κάνει το MR-24
Το MR-24 απευθύνεται σε μουσικούς ακουστικών και ηλεκτρικών οργάνων και τους απελευθερώνει πλήρως από καλώδια, ενώ την ίδια στιγμή τους δίνει πλήρη ευελιξία κινήσεων και τους αφήνει να συγκεντρωθούν στο παίξιμο του οργάνου τους, καθώς το MR-24 λαμβάνει το audio σήμα από το μικρόφωνο του οργάνου, την κάψα ή τον μαγνήτη και προσφέρει στο μουσικό πολλαπλές δυνατότητες επεξεργασίας  μέσω των presets του. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει DSP επεξεργαστή, με 32 διαμορφώσιμες από το χρήστη παραμέτρους, όπως σετάρισμα του καναλιού και του ID, cable tone, Acoustic response, Anti-Feedback, Gain, Output, Phase & color, LED color και Rename. Κάθε setting υλοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσω του footswitch. Στην επιφάνειά του συναντάμε επίσης ένα edit/home switch, διακόπτη ground / lift και rotate switch.
Διαθέτει επίσης δυο phone-jacks και μια έξοδο τύπου XLR για τη σύνδεσή του με ενισχυτές, ενεργά μόνιτορ ή όσα εφέ και πεταλάκια επιθυμεί ο μουσικός, ενώ παράλληλα μέσω της εξόδου Tuner-out μπορεί να είναι συνδεδεμένο με κουρδιστήρι. Βεβαίως μέσω της εξόδου XLR το balanced σήμα οδηγείται για επεξεργασία στην κονσόλα ήχου.
Τα ατού του τώρα όσον αφορά τη ασύρματη ψηφιακή τεχνολογία ως προς τη μετάδοση, έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του στην ISM μπάντα των 2.4GHz που καθότι licence free αποτρέπει τη δημιουργία ανεπιθύμητων παρεμβολών και προβλημάτων με τις τηλεπικοινωνίες στην UHF μπάντα. Σε αυτό συμβάλλει επίσης η 3D diversity τεχνολογία καθώς και τα 64 ID setting που υποστηρίζει, ενώ η λειτουργία auto-scan εγγυάται την εύρεση των ‘πιο καθαρών‘ συχνοτήτων λειτουργίας.

ΜΤ-24 Digital Instrument Transmitter
O ΜΤ-24 είναι ένας λιλιπούτειος ψηφιακός πομπός με αποσπώμενο phone jack 6.3mm για τη σύνδεσή του με ηλεκτρικό όργανο ή με κάψα για τη μετάδοση του σήματος. Φυσικά είναι απολύτως συμβατός με τον MR-24 Digital Wireless Pedal Receiver, καθώς και με τους δέκτες της σειράς ACT-2400, ενώ διαθέτει το δικό του σταθμό φόρτισης. Βεβαίως με το συνδυασμό MR-24 και MT-24 επιτυγχάνεται πλήρη ασύρματη ζεύξη.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω, επικοινωνήστε με τη Digikal που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της MIPRO στη χώρα μας…

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση