Διαφήμιση
Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 17:12

Η Allen & Heath παρουσίασε την SQ-7

Ακολουθώντας το λανσάρισμα των SQ-5 και SQ-6, η Allen & Heath, παρουσίασε τη νέα SQ-7 που (προς το παρών τουλάχιστον) αποτελεί τη ναυαρχίδα της νέας – προσιτής σειράς SQ.
Η SQ-7, χρησιμοποιεί την πανίσχυρη ‘μηχανή’ XCVI 96kHz FPGA engine, διαθέτοντας μια μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας που φιλοξενεί  33 faders, 32 onboard preamps, 16 custom soft keys και 8 user-definable soft rotary controls.

Η SQ-7 είναι μια κονσόλα 48 καναλιών, πλήρως συμβατή με όλη τη γκάμα των remote I/O expanders της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων των φορητών DX168 96kHz stage boxes. 
Οι είσοδοι και τα mixes μπορούν να δρομολογηούν ανεξάρτητα σε 192 fader strips μέσω  6 συνολικά layers, ενώ 16 softkeys και 8 user-assignable soft rotary controls καθιστούν το workflow του μίξερ φιλικό και προσιτό σε κάθε χειριστή και για κάθε show. Σημειωτέον ότι έρχονται και κάρτες από Dante, Waves και SLink audio networking cards για να ολοκληρώσουν την κονσόλα και τις εφαρμογές που μπορεί να υποστηρίξει.

Η κονσόλα υποστηρίζει επίσης προαιρετικά DEEP processing plugins, δίνοντας πρόσβαση στους χειριστές της SQ-7 σε boutique compressor και preamp emulations που θα μπορούν να δρομολογηούν απευθείας σε κάθε κανάλι εισόδου ή μίξης δίχως να επιπρόσθετο system latency. Μέσω του SQ-Drive υποστηρίζει επίσης υψηλής ανάλυσης (96kHz) στερεοφωνικές ή πολυκαναλικές ηχογραφήσεις απευθείας σε USB drive.
Φυσικά υποστηρίζει όλο το ‘οικοσύστημα’ των mixing και personal monitoring apps, remote I/O expanders, audio networking cards και βεβαίως τα ME personal mixers της εταιρίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα SQ-7 θα σας δώσουν στη Metro Audio Systems…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση