Διαφήμιση
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 18:52

Ολοκληρωμένες λύσεις Nexo στην PL+S 2018

Στο περίπτερο της Nexo στη φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης, είδαμε τα τελευταίας γενιάς line array της εταιρίας όπως τα ευέλικτα και ισχυρά GEO M6, καθώς και τους νέους 4κάναλους ενισχυτές / επεξεργαστές της εταιρίας NXAMPK2 που διατίθενται σε δυο εκδόσεις όσον αφορά τα αποθέματα ισχύος τους (NXAMP4Χ1 ΜΚ2 με 4x1300 και NXAMP4Χ2  ΜΚ2 με ισχύ 4x2500Watts). Αμφότεροι λειτουργούν σε τάξη D και ενσωματώνουν μετατροπείς ανάλυσης 32-bit/96kHz και 64μπιτη επεξεργασία σήματος.

Σε περίοπτη θέση είδαμε και τα λιλιπούτεια ηχεία της ID σειράς της Nexo που διατίθενται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις χαρακτηριστικών ID24i για installation, ID24t  για touring και ID24c (carte). Όλα τους μπορούν να τοποθετηθούν οριζόνται ή κάθετα, να αναρτηθούν ή να τοποθετηθούν ως wedges, να χρησιμοποιηθούν ως under-balcony ηχεία, ή ως front fills. Φυσικά συνοδεύονται από τα Dedicated ID Series subs.

Αυτό που μας εντυπωσίασε στο booth της Nexo στη Φρανκφούρτη (κοινό με τη Yamaha), ήταν οι βάσεις και τα στάντ της Excellent Line στις οποίες είχαν τοποθετηθεί τα ID24. Οι εν λόγω βάσεις συνδύαζαν υψηλή αισθητική και κομψότητα με σταθερότητα, ασφάλεια και ευελιξία.
Η Excellent Line είναι ένα brand που έχει αναπτυθχεί από τη SHOW’EM και τα προιόντα κατακευάζονται στη Γερμανία από τη H.O.F. Alutec.

Η Excellent Line Alpha για τη NEXO αποτελεί μια ευέλικτη DesignStand λύση για όλες τις full-range καμπίνες και τα subwoofer της εταρίας. Ειδικά για μικρά venues όπου η αισθητική έχει πρωτεύων ρόλο, οι εν λόγω βάσεις αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή που ακόμα και οι πιο ιδιότροποι designers θα θέλουν να τις δείξουν και όχι να τις κρύψουν…

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της Nexo που παρουσιάστηκαν στην Prolight+sound 2018 θα σας δώσουν στην εταιρία IMA Audio & Lighting…

Επαφή
IMA Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση