Διαφήμιση
Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 20:38

Με dLive ο Φινλανδός σούπερ σταρ της pop

Ονομάζεται Suvi Teräsniska και είναι ο πιο δημοφιλής ποπ στάρ της Φινλανδίας με τις ετήσιες περιοδείες του να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 100 ‘κομμάτια’ κάθε χρόνο. Η δεκαετή καριέρα του περιλαμβάνει 8 πλατινένια άλμπουμ και εκατοντάδες συναλίες στα μεγαλύτερα venues της Φινλανδίας (και όχι μόνο). 

Ο ηχολήπτης του, Simo Aalto, έχει επιλέξει τα μίξερ της Allen & Heath για τα live του Teräsniska. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στα εφέ της κονσόλας που τα θεωρεί εξαιρετικά, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι και ο λόγος που δεν χρησιμοιεί τόσο συχνά εξωτερικά plugins άλλων κατασκευαστών. Αναφέρει επίσης ότι είναι μεγάλος fan του Dyn8 processing καθώς έτσι δεν χρησιμοποιεί PEQ και ‘κομπρεσάρει’ απαλά το κανάλι της φωνής του αφήνοντας τη φωνή του να ‘αναπνεύσει’.

Το πλήρες σύστημα που χρησιμοποιεί στις περιοδίες του Suvi Teräsniska περιλαμβάνει μια επιφάνεια εργασίας S5000 και ένα DM64 MixRack στο FoH, ενώ στο μόνιτορ χρησιμοποιεί μια επιφάνεια C1500 και ένα  CDM32 MixRack ενώ συχνά κάνει διάφορους άλλους συνδυασμούς.
Περισσότερες πληροφορίες για τα μίξερ της Allen & Heath θα σας δώσουν στην εταιρία Metro Audio Systems.

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση