Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 13:35

Μια dLive στην Backstage-Services

Από τη Metro Audio Systems λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την πώληση μιας dLive S5000 της Allen & Heath, στη rental εταιρία Backstage-Services του Σάκη Καρασαρίνη…

Δελτίο τύπου - Metro Audio Systems
«Η εταιρία Backstage-Services και ο κος Καρασαρίνης, (Πέραμα Αττικής), προσέθεσαν στο στόλο τους την κονσόλα «ναυαρχίδα» της ALLEN&HEATH DLIVE S5000 με το MIXRACK DM48. Η εταιρία είναι ήδη κάτοχος άλλων 2 ψηφιακών κονσολών της σειράς QU Allen & Heath, των QU-24 και QU-32.
H εταιρία Backstage-Services δραστηριοποιείται από το 2007 στην ενοικίαση ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων, εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη πολυετή συνεργασία της εταιρίας με την Λαϊκή ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη.

Πρόκειται για ένα σύστημα με επιφάνεια εργασίας με 28 faders και 6 layers, δύο οθόνες αφής 12”, 8 mic/line in, 8 line out, 4in/6out AES, GigaACE, 2x I/O Ports (στην επιφάνεια εργασίας ως φυσικές θύρες). Η Touch-Screen οθόνη της χρησιμοποιεί το Harmony UI για ταχύτητα κατά τη χρήση της. Δείτε περισσότερα για την επιφάνεια εργασίας εδώ. Το Mixrack DM48 είναι η καρδιά της επεξεργασίας του συστήματος dLive, με 128 x 64 Ιn/Οut. Δείτε περισσότερα εδώ».

Για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο σχετικά με τα ψηφιακά μίξερ της σειράς dLive της Allen & Heath επικοινωνήστε με την εταιρία Metro Audio Systems…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση