Διαφήμιση
Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 23:32

H RCF στην Prolight + Sound 2017

H RCF διέθετε και φέτος ένα από τα εντυπωσιακότερα περίπτερα της έκθεσης συνδυάζοντας περιεχόμενο και πλουραλισμό μοντέλων.
Αυτό που κυριάρχησε φέτος στο booth της εταιρίας ήταν η τεχνολογία FiRPHASE processing που εφαρμόστηκε σε πολλά από τα νέα αλλά και τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της εταιρίας.

Αδιαμφισβήτητο highlight στο περίπτερο της εταιρίας αλλά και στον εξωτερικό χώρο ακροάσεων (Live Sound Arena) το νέο και πολλά υποσχόμενο line array σύστημα HDL 30-A.
Το HDL 30-A είναι ένα compact bi-amped, ενεργό, δίδρομο σύστημα που απευθύνεται σε touring εφαρμογές μεσαίου και μεγαλύτερου βεληνεκούς για indoors και outdoors venues. Στα ατού του το υψηλό του SPL χάρη στα ενσωματωμένα ενισχυτικά class-D σε κάθε καμπίνα με συνολικά αποθέματα ισχύος 2200W και ενσωματωμένο  DSP.

Είδαμε επίσης τα αναβαθμισμένα TTL-55A και TTL-33A II που υποστηρίζουν μια σειρά αναβαθμίσεις, όπως την τεχνολογία FiRPHASE processing φυσικά, νέο RDNet software interface, νέο αλγόριθμο απορρόφησης του αέρα, νέα array multi-FIR EQ και βελτιστοποιημένες δυνατότητες  κάλυψης σε συνάρτηση με την απόσταση.
Παρών και η σειρά DLine με FiRPHASE processing, καθώς και η κλασική σειρά ART 7 που κι αυτή ενσωματώνει πλέον την τεχνολογία FiRPHASE.

Στα νέα προιόντα συγκαταλέγεται επίσης και το ενεργό (με ενσωματωμένα DSP) Sub 8003-AS II που απευθύνεται σε mobile εφαρμογές, καθώς και το νέο HDL 6-A, το μικρό line array της εταιρίας με τα ενσωματωμένα ενισχυτικά τάξης D με αποθέματα ισχύος 1400Watt και τον ενσωματωμένο DSP eεπεξεργαστή και τα δυο 6ιντσα γούφερ και το 1.7 πηνίο φωνής.

Όπως είπαμε, το HDL 30-A ήταν εγκατεστημένο για ακροάσεις στο χώρο της Live Sound Arena, και οι εντυπώσεις που μας άφησε ήταν εξαιρετικές σε όλους τους τομείς (κάλυψη, διασπορά, SPL, δυναμικά και χροιά). 
Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για το νέο HDL 30-A καθώς και για όλα τα υπόλοιπα νέα προϊόντα της RCF θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audo & Lighting.

Επαφή
Kariotis Audo & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση