Διαφήμιση
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 10:41

Αψηφά τη βαρύτητα η Outline

Η Outline ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας γενιάς πολύ-λειτουργικών επεξεργαστών και controller με τον ολοκαίνουργιο ‘Newton’ να κάνει το ντεμπούτο του στα πλαίσια της έκθεσης Prolight+Sound της Φρανκφούρτης.
Ο Newton είναι ένας FPGA-based ‘Multi Media Nucleus’ που σύμφωνα με την εταιρία 'απογειώνει'  την υφιστάμενη τεχνολογία των audio-visual συστημάτων στο επόμενο επίπεδο.

Ο νέος επεξεργαστής εκτός από το προφανές, δηλαδή τον πλήρη έλεγχο του ηχητικού συστήματος, υποστηρίζει επίσης media conversion, sync & clock management, καθώς και audio distribution μέσω networking, και πολύ μεγάλες δυνατότητες όσον αφορά την υποστήριξη  i/o καθώς υποστηρίζει έως 216 in αμφίδρομα και μάλιστα ταυτόχρονα. Υποστηρίζει αναλογικές θύρες εισόδου – εξόδου, AES, MADI optical, MADI coaxial και Dante inputs & outputs, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε εφαρμογή, ακόμα και στην πλέον απαιτητική.

Στα ατού του περιλαμβάνονται επίσης τα dual redundant internal power supplies που ενσωμα΄τωνει με ανεξάρτητα AC inlets. Επίσης μπορεί να διαμορφωθεί προκειμένου να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς τύπους εισόδου ως  ‘main’ και ‘backup’ με auto-switchover σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα. Ο Newton θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις hardware με διαφορετικούς συνδυασμούς ψηφιακών και αναλογικών εισοδο-εξόδων.

Περισσότερα για το νέο επεξεργαστή της Outline μπορείτε να βρείτε εδώ και φυσικά στο περίπτερο της Ιταλικής εταιρίας στη Φρανκφούρτη (Hall 3, Level 1, stand F65) όπου ο Newton θα πραγματοποιήσει το παγκόσμο ντεμπούτο του…

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στη Mega Event...

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση