Διαφήμιση
Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 11:26

Call for Legends – Call for Shure

Στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού CALL FOR LEGENDS της Shure, η εταιρία Soundmaze – Ευθυμιάδης, ‘έτρεξε’ μια 3ήμερη προωθητική ενέργεια ενημέρωσης τα αποτελέσματα της οποίας μας τα κοινοποίησε μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου που εξέδωσε. Όπως μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι ενδεικτικά της διείσδυσης του brand name και των προϊόντων της Shure στην Ελληνική αγορά…

Δελτίο Τύπου - Soundmaze – Ευθυμιάδης
«Στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού CALL FOR LEGENDS της Shure, η εταιρία Soundmaze – Ευθυμιάδης, υλοποίησε μια 3ήμερη προωθητική εκστρατεία ενημέρωσης, τα αποτελέσματα της οποίας θα θέλαμε να μοιραστούμε με τους συνεργάτες, ιδιοκτήτες, χρήστες και φίλους των προϊόντων της Shure.

Οι προωθητικές ενέργειες ενημέρωσης πραγματοποιήθηκαν για 3 συνεχόμενες ημέρες.
1η μέρα: Σύνταγμα-Ερμού-Μοναστηράκι-Πλατεία Αγ.Ειρήνης-Ψυρρή-Κολοκοτρώνη 17.00μμ-11.00 μ.μ (διανομή 2700 έντυπα)
2η μέρα: Γκάζι-Πλατεία Κεραμικού 19.00μμ-23.00μμ (διανομή 1500 έντυπα)
3η μέρα: Χαλάνδρι-Αγορά Χαλανδρίου 12.00π.μ-15.00μ.μ (διανομή 1900 Έντυπα)

Στο ρόλο των κοριτσιών πέρα από την σύντομη ενημέρωση για τον διαγωνισμού υπήρχαν και κάποιες στατιστικές ερωτήσεις αναφορικά με την Shure.  Όπως ήταν αναμενόμενο στις ηλικίες 18-46 υπήρξε και το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας, με τα αναλυτικά αποτελέσματα έτσι όπως καταγράφηκαν να είναι τα εξής:
Το 54.3%  του κοινού που συναντήσαμε δεν είχε άμεση επαφή με την μουσική κατ’επέκταση και με την SHURE, ωστόσο του άρεσε πολύ το δημιουργικό και το concept του Διαγωνισμού μας και ανέφεραν ότι θα περιηγηθούν στο site και θα ψηφίσουν με χαρά κάποιον από τους συμμετέχοντες.
Το  37,8% του κοινού που ανέφερε ότι απασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική ή ότι έχουν κάποιο πρόσωπο στον στενό τους κύκλο που απασχολείται με την μουσική, γνώριζαν τα προϊόντα της SHURE.
Οι 8 από τους 10 ερωτηθέντες από το κοινό που δήλωσε ότι ασχολείται με την μουσική (ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά) απάντησαν ότι έχουν διασταυρωθεί πάνω από 1 φορά με προϊόν SHURE (στο ωδείο τους, στο στούντιο που κάνουν πρόβες, σε νυχτερινό club, σε πανεπιστημιακό / σχολικό αμφιθέατρο, σε χώρους εστίασης και διασκέδασης με μικρά Live) και ότι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι, ενώ δήλωσαν ότι θα συνιστούσαν τα προϊόντα της Shure σε κάποιo φίλο τους.
Οσον αφορά το δείγμα από τις μπάντες και τα γκρουπ και αυτό ήταν εξίσου ενδιαφέρουν. Οι 8 από τις 14 μπάντες που διασταυρωθήκαμε, ανέφεραν ότι έχουν στα άμεσα σχέδια τους να αγοράσουν επαγγελματικό εξοπλισμό Shure.
Τέλος, στο σύνολο του προγράμματος συναντήσαμε 86 άτομα που μας δήλωσαν ότι είναι ήδη κάτοχοί προϊόντων Shure, κυρίως ακουστικών και μικροφώνων για μουσικά όργανα.
Οι λοιποί έφευγαν χαμογελώντας αφήνοντας μας να πιστεύουμε ότι έστω και έτσι κάτι ωραίο τους έμεινε από την πρώτη γνωριμία τους με την SOUNDMAZE.

Ευχαριστούμε όλες τις Ελληνικές μπάντες που συμμετείχαν ενεργά στο διαγωνισμό CALL FOR LEGENDS, καθώς και όσους συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Επίσης ευχαριστούμε και όλους όσους προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν στην προωθητική ενέργεια που διοργανώσαμε, προσφέροντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και απαντώντας μας στις σχετικές ερωτήσεις, μεταφέροντάς μας παράλληλα την εμπειρία τους από τα προϊόντα της Shure που χρησιμοποιούν.
Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα της Shure, η εταιρία Soundmaze – Ευθυμιάδης είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει».

Επαφή
Soundmaze – Ευθυμιάδης

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση