Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 12:06

H Kariotis Audio & Lighting στη Music World Expo

Με ‘ανοικτό’ χώρο στο περίπτερό της η εταιρία Kariotis Audio & Lighting συνδύασε αποτελεσματικά την προϊοντική παρουσία και τη φιλοξενία συνεργατών και στελεχών του χώρου στα διπλά αντικρυστά booth της στην έκθεση Music World Expo στο Ζάππειο.  Η εταιρία εκμεταλλευόμενη τη δυναμική του κοινού και των επισκεπτών δεν εστίασε μόνο στον αμιγώς επαγγελματικό εξοπλισμό, αλλά παρουσίασε και μια εκτεταμένη γκάμα ‘prosumer’ προϊόντων που απευθύνονταν στο κοινό της μουσικής τεχνολογίας και στους μουσικούς.

Σε πρώτο πλάνο είδαμε τη νέα DIGICO S21 σε συνεχή demo και παρουσιάσεις από το Βασίλη Σκούρα, καθώς και τη ‘μεγαλύτερη’ και αναβαθμισμένη με Stealth Core 2 DIGICO SD-9 με τα 96 κανάλια in και τα 48 κανάλια out.  
Μεγάλη ήταν και η γκάμα των προϊόντων της RCF και ως γνωστόν πλέον RCF δεν σημαίνει μόνο ηχεία, αλλά μια πιο εκτεταμένη γκάμα προϊόντων. Από ηχεία είδαμε τη φορητή σειρά Evox (5,8, και 12), τα δημοφιλή ενεργά (και με ενσωματωμένο DSP) ART 712-A και ART 715-A, εκπροσώπους της μεγαλύτερης σειράς TT+ και οι line array καμπίνες της σειράς HDL της RCF (HDL 20-A) και βεβαίως τα στουντιακά Mytho . Όπως είπαμε εκτός από τα ηχεία της RCF είδαμε και τους ενισχυτές της σειράς IPS (700, 1700, 2700 και 3700), τον 4κάναλο QPS 9600 καθώς και τα νέα μίξερ livepad, digital M18 της εταιρίας και μάλιστα εν δράσει…

Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να δούν και να ακούσουν, τα νέα καλώδια αναφοράς της REFERENCE Laboratory που αποτελεί νέα συνεργασία της εταιρίας Kariotis Audio & Lighting. Με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία διοργανώθηκε ένα ενδιαφέρον session με τίτλο ''line mic check '' όπου ο καθένας μπορούσε να ακούσει σε μορφή Α-Β test ένα μικρόφωνο της Audix με καλώδιο της REFERENCE συγκρίνοντάς το με άλλο επώνυμο καλώδιο της αγοράς για να βγάλει ο ίδιος τα δικά του συμπεράσματα για την ποιότητα των καλωδίων της Ιταλικής εταιρίας. 
Επίσης το παρών έδωσαν οι  βάσεις mic-speaker της GRAVITY, καθώς και τα μικρόφωνα της Αμερικάνικης AUDIX σε μια εκτεταμένη γκάμα μοντέλων για όργανα και φωνητικά. Το κομμάτι personal mixing είχε επίσης τη δική του παρουσία με πρωταγωνιστές τα personal mixer της AVIOM και τα in ear ακουστικά της Westone. 

Οσον αφορά τον τομέα του φωτισμού, στο περίπτερο της εταιρίας είδαμε τα νέα φωτιστικά της DTS Lighting ,της PROLIGHT, της GLP και τα beam της PMK, καθώς και τα συστήματα εξέδρας της Nivtec-flexibel και τα μοτέρ ανύψωσης DIVO της Ιταλικής UNIRIG. 
Στα πλαίσια της έκθεσης διοργανώθηκε από την εταιρία στο συνεδριακό χώρο του Ζαππείου ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με αντικείμενο ''How to Mic with the Right cables'' με εισηγητή τον μηχανικό ήχου, ηχολήπτη και συγγραφέα Παύλο Σαπουντζή. Τέλος στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου και συγκεκριμένα στο stage της εταιρίας Audigys φιλοξενήθηκε το ενεργό 3δρομο line array module TTL6-A (4 καμπίνες / 2 ανά πλευρά) το οποίο θα παρουσιάσουμε σε ξεχωριστό άρθρο για τα συστήματα του εξωτερικού χώρου… 

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση