Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2016 19:54

Audio & Vision: Νέα συνεργασία με Wisycom

Από την Audio & Vision ενημερωθήκαμε για τη νέα συνεργασία της με την Wisycom. H εταιρεία Wisycom μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει τις πιο εξελιγμένες λύσεις για RF Radio Microphones, IBF και presenter cues, radio talkback και reporter systems που διατίθενται σήμερα στην επαγγελματική αγορά Broadcasting και όχι μόνον.
Το βασικό χαρακτηριστικό των προιότων της Wisycom είναι η στιβαρή κατασκευή τους, η ευελιξία τους στη χρήση και φυσικά η αξιοπιστία τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η εταιρία λαμβάνει σοβαρά υπόψη κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση των προϊόντων της τις υποδείξεις των επαγγελματιών της αγοράς και των πελατών της που χρησιμοποιούν καθημερινά τα προϊόντα της εταιρίας.
Οσον αφορά τον τομέα του Research & Development, όπως αναφέρει η εταιρία, ως πρώτη της προτεραιότητα είναι η υλοποίηση υψηλής πιστότητας ασύρματων λύσεων ενώ στόχος της εταιρίας είναι ακόμα και τα πιο φθηνά εξ’ αυτών να ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στο χρόνο και την παρατεταμένη – καθημερινή χρήση, καθώς και για την αξιοπιστία τους.
Περισσότερες πληροφορίες για την Wisycom και τα προϊόντα της θα βρείτε εδώ, ενώ αναλυτικές πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση