Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2016 18:57

Rackeys: γιορτάζει 30 χρόνια στη Music World Expo 2016

Από την εταιρία Rackeys λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση Music World Expo 2016…

Δελτίο Τύπου - Rackeys
«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες η εταιρία μας  γιορτάζοντας τα 30 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο του A/V συμμετέχει στην έκθεση Μusic World Expo. Κατά την διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης, η ομάδα μας θα έχει την χαρά να σας παρουσιάσει όλα τα καινούργια προϊόντα ήχου της γνωστής πια στο χώρο LD SYSTEMS, τα νέα προϊόντα της CAMEO του νέου μεγάλου παίκτη στο χώρο του επαγγελματικού φωτισμού, τις θήκες μεταφοράς της ROAD CASES καθώς και τα stand και τα εξαρτήματα κατασκευής flight cases της ADAM HALL.

Η LD SYSTEMS έχοντας εδραιωθεί ως η πλήρης, αξιόπιστη και value for money λύση για τον επαγγελματία του ήχου μεγαλώνει συστηματικά την γκάμα προϊόντων της εκπλήσσοντας μας ευχάριστα.
Σχετικά με τα νέα προϊόντα της LD θα θέλαμε ιδιαίτερα να σταθούμε στην παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα του φορητού συστήματος array CURV 500, του καινούργιου MAUI 5 της φιλοσοφίας portable column PA SYSTEMS αλλά και όλης της ήδη γνωστής σειράς MAUI, του DAVE 8 XS που αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και ισχυρά multimedia συστήματα, το ROAD JACK ένα ιδιαίτερα ευέλικτο φορητό σύστημα ηχείου με ενισχυτή, mixer, Bluetooth σύνδεση και το σημαντικότερο ….. μπαταρία που του παρέχει αυτονομία λειτουργίας 20 ωρών, της σειράς ηχείων CONTRACTOR, τοίχου και οροφής, για επαγγελματικές εγκαταστάσεις, τις μηχανές signal processing που ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές τους σε σχέση με την πολλή καλή ποιότητα κατασκευής τους και βέβαια τα ιδιαίτερα γνωστά ασύρματα συστήματα μικροφώνων και in ear monitors.

H CAMEO αποτελεί τη νέα ποιοτική πρόταση επαγγελματικού φωτισμού σε ανταγωνιστικές τιμές.
Θα παρουσιαστεί το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας των προϊόντων της όπως την κινούμενη LED κεφαλή  AUROBEAM 150 με απεριόριστη κίνηση pan & tilt και pixel mapping , την mini LED κινούμενη spot κεφαλή NANOBEAM η οποία υποστηρίζει λειτουργία με ir τηλεχειριστήριο , τα HYDRABEAM 300 & 400 που είναι σετ τριών και τεσσάρων , mini κινούμενων κεφαλών beam, την τεράστια γκάμα LED PARS & LED BARS , τη νέα σειρά των  RGB LASERS με ισχύ εξόδου 1000 Mw , το THUNDERWASH με τριπλή χρήση ως strobe , blinder & wash light , το OCTAFLY που αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά σάρωσης με πολλή γρήγορη κίνηση στις δύο τετράφωτες  μπάρες του και φυσικά το HAZER  1500 με microprocessor control.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η καινούργια πλήρης σειρά των stands της GRAVITY που πολύ σύντομα θα αποτελούν σημείο αναφοράς των εταιριών rental, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους αλλά ιδαιτέρως του συστήματος ομαδοποίησης με τα σετ χρωματικών δακτυλίων που τα καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμα ανάμεσα σε πολλά άλλα ομοειδή προϊόντα. Θα παρουσιαστούν σε αυτόνομο booth αρκετές από τις νέες κατασκευές θηκών μεταφοράς εξοπλισμού flight cases και racks της ROAD CASES.   H χρήση εξελιγμένων σχεδιαστικών προγραμμάτων και CNC rooter για την κοπή των επιφανειών και των εσωτερικών επενδύσεων, τα εξαρτήματα των μεγαλύτερων κατασκευαστών και η 20ετης πείρα μας εγγυώνται για την απόλυτη ποιότητα των κατασκευών μας πάντα σε ανταγωνιστικό κόστος.

 Τέλος θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί σας όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τον τρόπο χρήσης τους για να βρούμε μαζί τρόπους να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας παρουσιάζονται ώστε να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τους όρους συνεργασία μας με σκοπό να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Για την RACKEYS, Κοτσάμπασης Μάνος».

Επαφή
RACKEYS

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση