Διαφήμιση
Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 14:33

Αναβαθμίσεις για την DiGiCo S21

Η DiGiCo ανακοίνωσε μια σειρά από αναβαθμίσεις για τη νέα S21, οι οποίες περιλαμβάνονται στην έκδοση λογισμικού V1.1. Ιδού μια γρήγορη ματιά στις εν λόγω αναβαθμίσεις (για λεπτομέρειες μπορείτε να κατεβάσετε το συνημμένο pdf αρχείο στο τέλος του κειμένου). 

Group To Group Routing
Κάθε mono ή stereo Group buss θα μπορεί να δρομολογείται σε οποιοδήποτε άλλο buss (συμπεριλαμβανομένου και του Master buss) μέσω του μενού Group Assigns view στο πεδίο Group channel.

Aux Send Pre/Post Switches
Οποιοδήποτε Aux buss μπορεί να δέχεται όλα τα sends από όλα τα κανάλια ως Pre/Pre-Mute/Post με τη χρήση των μπουτόν του Aux buss setup view.

Aux Sends View
Το Aux Sends View panel ενδεικινύει την κατάσταση κάθε aux buss στο εν λόγω session και αγγίζοντας το buss ενεργοποιείται το buss solo και το aux to faders. 

Routing
Πολλαπλές διαδοχικές δρομολογήσεις (inputs ή outputs) μπορούν να ‘διαγραφούν’ ακόμα ευκολότερα μέσω της λειτουργίας Clear Routing function.

Send & Return Insert Routing
Για τα  insert points από εσωτερικές πηγές και section (όπως Graphic EQ και Effects, καθώς και Record Sends & Returns από και προς UBMADI), υπάρχει πλέον μια λειτουργία δρομολόγησης των send και return sockets μαζί και αυτοματοποιημένα.

Copy Channel
Πολλαπλά settings μπορούν να αντιγραφούν από ένα κανάλι προς ένα άλλο κανάλι, ή προς ένα μεγαλύτερο αριθμό επιλεγμένων καναλιών μέσω του Copy Channel button στο πεδίο Channel setup view.

Copy Graphic EQ
Οι θέσεις ενός γραφικύ ισοσταθμιστή μπορύν να αντιγραφούν και να μεταφερθούν σε έναν ή περισσότερους γραφικούς ισοσταθμιστές μέσω του μπουτόν Copy στο Graphic EQ view.

Preferences
Στο πεδίο Main Menu > Preferences panel παρέονται οι εξής λειτουργίες: Aux sends on faders, Solo select channel, Disable Snapshot buttons, Global Tempo, Brightness Controls,

Recording & Virtual Soundcheck
Οποιοδήποτε input channel μπορεί να σταλεί από ένα dedicated pre-processing (δείτε αναλυτικά κι αυτή τη διαδικασία στο pdf αρχείο στο τέλος του κειμένου).

Snapshot Global Recall Scope
Η ανάκληση των Snapshot μπορεί να ελέγχεται globally μέσω του Global Recall Scope settings.

Delay Tap Tempo
Στο Main Menu > FX Rack, κάθε on screen Delay unit έχει το δικό του ανεξάρτητο tap tempo button.

Αναλυτικές πληροφορίες και τον ακριβή τρόπο με τον οποίο εκτελούνται όλες οι παραπάνω λειτουργίες και δρομολογήσεις, θα βρείτε στο επισυναπτόμενο pdf αρχείο πιο κάτω…
Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες εποικοινωνήστε με την εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση