Διαφήμιση
Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2015 15:33

Η Audi με Meyer Sound

Για την 25η επέτειο των Audi‘s Summer Concert Series, εγκαταστάθηκε στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Ingolstadt της Γερμανίας, ένα σύστημα Meyer Sound LEOPARD και το active acoustic system Constellation της εταιρίας, που ουσιαστικά ‘διόθρωσε’ το χώρο ακρόασης και τον μετέτρεψε σε συναυλιακό venue με συγκεκριμένα ακουστικά χαρακτηριστικά. Στο χώρο που βλέπετε φιλοξενήθηκε η London Symphony Orchestra με μαέστρο τον Kent Nagano, ενώ φιλοξενήθηκαν περίπου 1.000 θεατές – μέλη και συνεργάτες της Audi.

Το σύστημα σέταραν, ρύθμισαν και επιμελήθηκαν οι Ivo König, της IT AUDIO GmbH και ο Til Schwartz. Το σύστημα LEOPARD που εγκαταστάθηκε περιελάμβανε οκτώ 900-LFC low-frequency control elements, με ένα εξ’ αυτών να βρίσκεται αναρτημένο στην κορυφή του κάθε array. Επίσης, 10 UPQ-1P και 6 UPM-1P καμπίνες χρησιμοποιήθηκαν ως center, near fill και delay, ενώ το σύστημα οδηγήθηκε και ελέγχθηκε μέσω τεσσάρων (4) Galileo Callisto loudspeaker management system processors.
To Constellation electronic shell οδηγήθηκε από ένα D-Mitri digital audio platform και περιελάμβανε 15 UPA-1P, 5 UPM-1P, και 16 M1D line array καμπίνες. Η θεμελιώδης ακουστική για την περαιτέρω εφαρμογή του Constellation, υλοποιήθηκε από την König and Schwartz που επιμελήθηκε τα παθητικά ακουστικά υλικά που απαιτήθηκαν για τον περιορισμο΄των αντηχήσεων και των στασίμων στις χαμηλομεσαίες.
Για τη μίξη της συναυλίας χρησιμοποιήθηκε μια ψηφιακή κονσόλα Soundcraft Vi6 καθώς και μια Soundcraft Vi4 που προμήθευσε η εταιρία Creative Technology (με έδρα τη Στουτγκάρδη) μαζί με όλο τον υπόλοιπο εξοπλισμό.

Το εν λογω event ήταν το πρώτο της σειράς των Audi Summer Concert που έλαβαν χώρα εντός του εργοαστασίου της Audi. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ 

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση