Διαφήμιση
Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2015 15:30

Ρεκόρ για το CMA με K1

Με μέσο όρο 87.680 για κάθε ημέρα του φεστιβάλ, το φετινό CMA Music Festival του Nashville ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμα και των διοργανωτών του.
Στο φετινό φεστιβάλ εμφανίστηκαν καλλιτέχνες και μπάντες όπως οι Zac Brown Band, Lady Antebellum, Darius Rucker, Dierks Bentley, Luke Bryan, Florida Georgia Line, Sam Hunt, Rascal Flatts, Brad Paisley, Keith Urban και Eric Church. Η εταιρία που εγκατέστησε τον εξοπλισμό του φεστιβάλ για 3η χρονικά ήταν η Sound Image, που φέτος εγκατέστησε ένα τεράστιο Κ1 σύστημα της L-Acoustics. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν 72 καμπίνες K1, 12 καμπίνες Kara και 16 Kudo, καθώς και 16 K1-SB, 32 SB28 και συνολικά 78 LA8 amplified controllers.

Το σύστημα ήταν σχεδόν αντίστοιχο με το περυσινό (και πάλι από την Sound Image) με τη διαφορά ότι τοποθετήθηκαν περισσότερες καμπίνες subwoofer. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιήθηκε για την προσομοίωση και εγκατάσταση του συστήματος προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του χώρου και του κοινού, ήταν το Soundvision. Τα δυο κύρια arrays της εγκατάστασης περιελάμβαναν 6 K1-SB και 16 καμπίνες K1 μαζί με 3 Kara στην κάτω πλευρά του array ως downfills. Οι πλαινές συστοιχίες περιελάμβαναν 2 K1-SB,  12 K1 και 3 Kara.

Δυο εξάδες Kudo auxiliary arrays κάλυπταν τα ανώτερα τμήματα της εξέδρας στα δεξιά και αριστερά του σταδίου, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και 2 συστοιχίες delay με 8 Κ1 έκαστη. Ολο το σύστημα οδηγήθηκα από 24 LA-Rak touring racks, με κάθε ένα να περιλαμβάνει 3 LA8 amplified controllers.

Περισσότερες πληροφορίες για L-Acoustics θα σας δώσουν στην Ακουστική…

Επαφή
Ακουστική

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση