Διαφήμιση
Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2015 13:26

Τραγωδία στο μουσικό κατάστημα του Τάσου Λιόλιου

Σε τραγωδία με ένα νεκρό κατέληξε η πυργκαγιά που ξέσπασε στο κατάστημα μουσικών οργάνων του Τάσου Λιόλιου στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες επικρατούσε αναστάτωση, ενώ πολύ γρήγορα τρεις υπάλληλοι από το ισόγειο του καταστήματος κατάφεραν να βγουν χωρίς να τραυματιστούν, ενώ οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από τη σκάλα το ζευγάρι των ιδιοκτητών, που βρισκόταν στον πέμπτο όροφο του κτηρίου. 

Γρήγορα έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, αλλά όταν έφτασαν στον τέταρτο όροφο εντόπισαν τον 45χρονο Κώστα Κονσολάκη, επί σειρά ετών στενό συνεργάτη του κ. Τάσου, με βαριά αναπνευστικά προβλήματα. Δυστυχώς, ο Κώστας μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο κατέληξε.

Ως ελάχιστη προσφορά στο φίλο και συνεργάτη κ. Τάσο Λιόλιο θα θέλαμε ως aLive να προτρέψουμε όλους τους ανθρώπους του χώρου (αντιπροσώπους, retailers, μουσικούς και καταναλωτές μουσικών προϊόντων) να τον στηρίξουν έμπρακτα στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει ο ίδιος, οι εργαζόμενοί του και η επιχείρησή του…

Συλληπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Κονσολάκη για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό του…

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση