Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 19:08

H Peavey ξανά στην Ελληνική αγορά

Από την εταιρία Nedis ΑΕ λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου…

Δελτίο τύπου - Nedis ΑΕ
“Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, με μεγάλη χαρά, η εταιρία Nedis ΑΕ ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα των προϊόντων των εταιριών Peavey, Crest, Trace Elliot, Trace Acoustics, Buddha, Media Matrix και Peavey Architectural Acoustics. Η διάθεση των προϊόντων των παραπών εταιριών ξεκινάει από την 1η Αυγούστου 2015 και συμπεριλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη και διάθεση ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα των εταιριών που έχουν αγοραστεί πριν από αυτή την ημερομηνία. Επίσης από σήμερα θα μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της Peavey στην οποία θα βρείτε νέα για τα προιόντα και τις υπηρεσίες των παραπάνω εταιριών.
Για οποιαδήποτε εμπορική πληροφορία (τιμοκατάλογοι, διαθεσιμότητα προϊόντων και όροι εμπορικής συνεργασίας για την περιοχή σας) μπορείτε να απευθύνεστε στη Nedis ΑΕ ή να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Για τηλεφωνική επικοινωνία μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας στο τηλ 210-3461888 που λειτουργεί από τις 9πμ έως τις 5μμ.
Επίσης, φέτος η Peavey θα γιορτάσει τα 40 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής δραστηριότητας στην Ελλάδα (1975-2015). Η γιορτή των 40 ετών και η παρουσίαση των προϊόντων θα ανακοινωθεί με σχετικό δελτίο τύπου και θα προσκληθούν σε αυτή όλοι οι συντελεστές της επιτυχημένης αυτής πορείας της Peavey στη χώρα μας (φίλοι, πελάτες και στελέχη αυτής).

Για τη Nedis AE
Γρηγόριος Παπαβασιλείου»

Επαφή
Nedis AE
τηλ 210-3461888

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση