Διαφήμιση
Δευτέρα, 25 Μάιος 2015 00:35

Το Tμήμα Τεχ. Ήχου & Μουσικών Οργάνων στο Μ.M.A.

Από το τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνωντου  του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την επίσκεψη του τμήματος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών…

Δελτίο Τύπου του Tμήματος: Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων
«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος: Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνωντου Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 13/05, στο πλαίσιο του μαθήματος «Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων». Η επίσκεψη οργανώθηκε από τον Προϊστάμενο του Τμήματος κ. Μπούκα Νικόλαο και πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Εντεταλμένου Εκπαιδευτικού κ. Μαραγκού Φάνη.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική επίσκεψη ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους φοιτητές αλλά και αποφοίτους του Τμήματος να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, τις αίθουσες, τα backsages, το ηχογραφικό κέντρο, καθώς και να δουν από κοντά και να περιεργαστούν το σύγχρονο ηχητικό εξοπλισμό του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η άκρως ενδιαφέρουσα και εξαιρετική στην πληρότητα της ξενάγηση πραγματοποιήθηκε από την κα Κατερίνα Βάμβα την οποία ευχαριστούμε. Παραθέτονται Φωτογραφίες από την εκπαιδευτική επίσκεψη»

Επαφή
Tμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων
 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση