Διαφήμιση
Τρίτη, 12 Μάιος 2015 09:26

H Faital PRO στην RM Audio

Από την εταιρία RM Audio – Αφοι Ρέσσου ΟΕ ενημερωθήκαμε για την αποκλειστική συνεργασία της εταιρίας RM Audio, με την Ιταλική εταιρία κατασκευής μεγαφώνων Faital PRO.

Λίγη Ιστορία...
Η Ιταλική εταιρία Faital PRO ιδρύθηκε το 1958 και από τότε έχει κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στους σημαντικότερους κατασκευαστές μεγαφώνων. Η εταιρία κατασκευάζει τα μεγάφωνά της στο εργοστάσιό της στην Ιταλία (Μιλάνο), ενώ διαθέτει και ένα νέο εργοστάσιο στην Ουγγαρία, καθώς και πλήρες logistic center στη Νέα Υόρκη και εσχάτως και στο Hong Kong. Η Faital PRO, τις πρώτες δεκαετίες της ύπαρξής της ως εταιρία, ειδικεύτηκε αποκλειστικά στην αγορά των μεγαφώνων για χρήση σε αυτοκίνητα, έχοντας άμεση συνεργασία με μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων τόσο στην Β. Αμερική όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Λίγο μετά την έναρξη της νέας χιλιετίας όμως, η Faital PRO έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία, αποφάσισε να διευρύνει περαιτέρω τον κύκλο εργασιών της, ξεκινώντας την κατασκευή μεγαφώνων για απαιτητικές Pro Audio εφαρμογές, αναπτύσσοντας παράλληλα και την κατηγορία του Pro Audio με την υλοποίηση μιας πλήρους γκάμας (με εκτεταμένες σειρές) μεγαφωνικών μονάδων, προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις της professional Audio βιομηχανίας σε μεγάφωνα…

Το aLive συνάντησε την κυρία Valentina Rossi, υπεύθυνη ανάπτυξης πωλήσεων της Faital PRO, στα πλαίσια της επίσκεψής της στη χώρα μας για λογαριασμό της RM Audio, η οποία μας εκμυστηρεύθηκε τα εξής:
Η Faital PRO έχει μπεί ιδιαίτερα δυναμικά στο χώρο του professional Audio εδώ και μια δεκαετία περίπου και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική χάρη στην ποιότητα των προιόντων της, τα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει σε όλους τους τομείς (σχεδιασμός, πρώτες ύλες, συναρμογή, εκτεταμμένοι έλεγχοι, υποστήριξη προϊόντων και δικτύου πωλήσεων και βεβαίως πλήρη και άμεση διαθεσιμότητα όλων των σειρών).
Η Valentina μας εξήγησε λεπτομερώς την ιδιαίτερη προσοχή που έχει δοθεί στη διαδικασία ελέγχου και δοκιμών των προιόντων πρίν φύγουν από το εργοστασίο της εταιρίας, αφού εκτός των συνηθισμένων τέστ και μετρήσεων, θέτουν τα μεγάφωνά τους σε εξαντλητικές δοκιμές ελέγχου που αφορούν τη συμπεριφορά τους ως σύνολο, αλλά και τη συμπεριφορά των επιμέρων υλικών συναρμογής σε ταχύτατες και ακραίες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, (διαθέτουν έναν τέτοιο ειδικό θάλαμο ακραίας μεταβολής της θερμοκρασίας) προκειμένου να δούν την αντίδραση της κόλλας, των κώνων και άλλων υλικών, σε ακραίες συνθήκες και μεταβολές.
Επίσης τσεκάρουν επανειλημένα το κάθε υλικό πρίν το χρησιμοποιήσουν (σασί, κώνους, πηνία, μαγνήτες νεοδυμίου, κόλλες, αγωγούς, ακροδέκτες κλπ), ενώ ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο για την εταιρία είναι η ύπαρξη του αναγκαίου στοκ για κάθε μοντέλο, προκειμένου να υπάρχει αμεσότητα στις παραδόσεις τους.
Βεβαίως, εξακολουθούν να διαπρέπουν στον τομέα του Automotive με απευθείας συνεργασία με πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, ενώ ο τομέας του professional Audio κινείται κάθε χρόνο αυξητικά για την εταιρία, ενώ όπως μας εξήγησε η Valentina, στην Faital PRO αντιλαμβάνονται πλήρως ότι πρόκειται για δυο διαφορετικούς κόσμους (Automotive και professional Audio), με διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες, γι’ αυτό και φροντίζουν να κρατάνε πάντα ψηλά τα στάνταρ και τις προδιαγραφές τους σε όλους τους τομείς.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μεγάφωνα της Faital PRO (σειρές, χαρακτηριστικά, διαθεσιμότητα, εφαρμογές, τιμές κλπ) θα σας δώσουν στην εταιρία RM Audio – Αφοι Ρέσσου ΟΕ.

Επαφή
RM Audio – Αφοι Ρέσσου ΟΕ
τηλ. 210-4826686

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση