Διαφήμιση
Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 12:27

Ντεμπούτο για τα Electro-Voice EKX

Η σειρά EKX είναι η νέα portable σειρά της Electro-Voice (με ξύλινες καμπίνες) που πραγματοποίησε εδώ στη Φρανκφούρτη το ευρωπαικό της ντεμπούτο, μετά την πρώτη της παγκόσμια παρουσίαση στην έκθεση Namm στην Αμερική. Σήμερα το πρωί (Πέμπτη 16/4) πραγματοποιήθηκε το επίσημο λανσάρισμα της σειράς στο press event της Electro-Voice, ενώ υπάρχει στο χώρο του περιπτέρου της εταιρίας και ειδικά διαμορφωμένο demo room ακροάσεων. Η νέα σειρά που ιεραρχικά τοποθετείται πάνω από τις σειρές ZLX και ELX και κάτω από τη μεγαλύτερη σειρά ETX, περιλαμβάνει συνολικά 8 μοντέλα (4 ενεργά και 4 παθητικά ηχεία) στα οπoία περιλαμβάνονται ένα 12ιντσο κι ένα 15ιντσο ηχείου πλήρους φάσματος (αμφότερα δίδρομα) και δυο sub στις 12 και 15 ίντσες. Τα ηχεία της σειράς απευθύνονται σε μικρές Live εφαρμογές, μόνιμες εγκαταστάσεις, DJs και βεβαίως μουσικούς, ενώ συνεχίζουν να επιτυγχάνουν έναν υψηλό λόγο τιμής / απόδοσης, σύμφωνα με τα στάνταρ της EV.

Τα ηχεία της σειράς EKX διαθέτουν μια σειρά από λειτουργίες και τεχνολογίες, που διευρύνουν την ευελιξία και τη χρηστικότητά τους, όπως single-knob QuickSmartDSP digital signal processing control, Signal Synchronized Transducers (SST) waveguide design και Cardioid Control Technology για τα subwoofers. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής και η ευμεγέθης LCD οθόνη οπτικής πληροφόρησης που διαθέτουν τα ενεργά μοντέλα, επιτρέπουν το εύκολο setup του ηχείου μέσω 4 presets (Music, Live, Speech, Club), ενώ ο χρήστης μπορεί να θέσει επιλέξει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε event, το crossing μεταξύ sub και δορυφόρων.
Επίσης, διαθέτουν EQ 3 περιοχών, 5 προγραμματιζόμενα από χρήστη presets (Store & Recall settings), άμεση και συνεχή οπτική πληροφόρηση για τη λειτουργία του limiter, δυνατότητα ελέγχου της στάθμης εισόδου και φυσικά master volume control.
Η τεχνολογία Cardioid Control Technology της EV διατίθεται στα subwoofers της σειράς, επιτρέποντας στο χαμηλό να εκπέμπεται αποκλειστικά προς τους θεατές, καθώς η μείωση της ανάδρασης προς το stage φτάνει έως και τα 35 dB όταν χρησιμοποιούνται πολλαπλά subs (αυτό φυσικά ισχύει μόνο για τα ενεργά μοντέλα). Τα ενισχυτικά που ενσωματώνουν τα ενεργά μοντέλα της σειράς είναι Class-D (με αποθεμετικά ισχύος έως 1500 W) και οι επιδόσεις κορυφής όσον αφορά το επίπεδο ηχητικής στάθμης ανέρχονται στα 134 dB peak SPL. Τα ενεργά ηχεία της σειράς διαθέτουν όλα τα απαραίτητα κυκλώματα προστασίας για τα ενισχυτικά και τις μεγαφωνικές μονάδες, καθώς και μεταβλητής ταχύτητας ανεμιστήρες ψύξης που ελέγχονται αυτόματα μέσω πολλαπλών αισθητήρων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ηχεία της σειράς EKX της EV, (διαθεσιμότητα, τιμές, κλπ) θα σας δώσουν στην Omikron Electronics.

Eπαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση