Διαφήμιση
Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 16:07

Beyerdynamic – Νέα στρατηγική επιλεκτικής διανομής

DNA Systems – Δελτίο Τύπου
«Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Αντιπροσώπων της Ευρώπης -  Τρέχουσα κατάσταση
Η τελευταία δεκαετία έχει δει τεράστια ανάπτυξη στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών. Η υιοθέτησή τους από τους κατασκευαστές, τους μεταπωλητές και τους πελάτες έχει επίσης επηρεάσει τη βιομηχανία μας. Οι ανταγωνιστές είναι πιο εύκολο να διαφοροποιούν τον εαυτό τους. Ένα μοναδικό σημείο πώλησης είναι πάντα μοναδική, και η εκτεταμένη χρήση του δημιουργεί ανασφάλεια στους καταναλωτές. Ειδικά τώρα που ο τρόπος πληροφόρησης των πελατών και της αγοράς προϊόντων, έχει αλλάξει.
Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο εύκολο να προσεγγίσουμε τους πιθανούς πελάτες, το πιο δύσκολο είναι να βεβαιωθούμε ότι κατανοούν το μήνυμα και, φυσικά, τα οφέλη και την αξία των προϊόντων μας.
Στόχος μας είναι να εξασφαλίζεται ότι ο πελάτης παίρνει το μήνυμα σχετικά με τα προϊόντα μας και να καταλαβαίνει τι τα διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Ως εκ τούτου, έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα επιλεκτικής διανομής για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις μέσω ενός δικτύου επιλεκτικής διανομής που προσφέρει περισσότερο από την παραδοσιακή σχέση αντιπροσώπου-μεταπωλητή. 

Αποστολή 
Ανάπτυξη μιας νέας ευρωπαϊκής στρατηγικής, διανομής και τη δημιουργία ενός δικτύου beyerdynamic με εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. 

Στόχος Η μακροχρόνια κερδοφόρα ανάπτυξη για όλους τους εταίρους του καναλιού, αντιπροσώπων και μεταπωλητών μας. - Συνολική μείωση του αριθμού των μεταπωλητών σε όλη την Ευρώπη
- Να εντείνουμε τη συνεργασία μας με τους μεταπωλητές, με σαφή εστίαση στην αγορά
- Να χτίστούν οι σχέσεις με τους εμπόρους λιανικής που βασίζονται σε κοινά πρότυπα ποιότητας, την εμπιστοσύνη και το πάθος για μάρκα μας 

Βασικά στοιχεία 
1. Επιλεκτικό δίκτυο αντιπροσώπων - το λιγότερο είναι πάντα και περισσότερο.
Με τη θέσπιση περιορισμένου και καθορισμένου δίκτυου μεταπωλητών που θα εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που θα είναι δίκαιο, πιο αποδοτικο και κατάλληλο για τις ανάγκες της αγοράς. Ο μεταπωλητής εξασφαλίζει εκτεταμένη εμπειρία στο μάρκετινγκ των πελατών και την υποστήριξη των προϊόντων μας.

2. Πρόσβαση σε προϊόντα - τους καταλόγους των προϊόντων για διάφορες ομάδες - στόχους.
Ο περιορισμός της πρόσβασης στις πληροφορίες των προϊόντων που εκπροσωπούμε θα αποτρέψει την ανεξέλεγκτη διανομή των προϊόντων - καθώς αυτό προκαλεί αβεβαιότητα και τελικά υποτιμά το σύνολο του δικτύου. Προχωρώντας προς τα εμπρός θα προστατεύσομε την εταιρεία μας και τα προϊόντα μας με την εξασφάλιση διαθεσιμότητας σε όσους έχουν πρόσβαση στις αντίστοιχες ομάδες-στόχους και την εξασφάλιση της ποιότητας των προιόντων και τη φήμη της ποιότητας της beyerdynamic. 

3. Ίσες απαιτήσεις - για όλους τους μεταπωλητές, offline και online
Σε μια κοινή αγορά όπως αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλοι οι πελάτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες και να περιμένουν τα ίδια πρότυπα ποιότητας κατά την αγορά προϊόντων μέσω του δικτύου επιλεκτικής μεταπώλησης». 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο καθεστώς πωλήσεων / συνεργασιών της Beyerdynamic θα βρείτε ΕΔΩ στο δικτυακό τόπο της DNA Systems.
Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη DNA Systems…

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση