Διαφήμιση
Πέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 13:32

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το “Hands on DiGiCo” σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting στη Θεσσαλονίκη…

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το επιτυχημένο σεμινάριο “Hands on DiGiCo” που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη στο Live Music Hall ORAMA και ξεπέρασε κάθε προσδοκία όσον αφορά τις συμμετοχές και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων..

Δελτίο τύπου - Kariotis Audio & Lighting
«Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο “Hands on DiGiCo” στη Θεσσαλονίκη στο Live Music Hall ORAMA. 30 ηχολήπτες και  ιδιοκτήτες  εταιριών που δραστηριοποιούνται  στην περιοχή της Βορείου Ελλάδος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά 4 από τα 6 μοντέλα της DiGiCo (SD11, SD9, SD10 και  SD5). Το σεμινάριο ξεκίνησε με μια παρουσίαση περιεκτική και απέριττη που στόχο είχε να κατανοήσουν οι παρευρισκόμενοι τις δυνατότητες του Audio επεξεργαστή Stealth Digital processing, την χρηστικότητα των desk, τον τρόπο μετάδοσης audio και τις νέες λειτουργίες του τελευταίου Software Version 685.
Στη συνέχεια η θεωρία έγινε πράξη, με την βοήθεια των εισηγητών κ.κ. Μάριου Καριώτη, Βασίλη Σκούρα και Άκη Ελευθεριάδη, οι παρευρισκόμενοι είδαν και  άκουσαν real time τις  δυνατότητες της DiGiCo πάνω στα στημένα Desk. Από πλευράς της εταιρίας να ευχαριστήσουμε όλους όσους έλαβαν μέρος σε αυτό το σεμινάριο καθώς επίσης τον κύριο Νίκο Βέρτη  και  Άκη Ελευθεριάδη για την παραχώρηση του χώρου και των SD10 και SD5 και την εταιρία AUDIO-S του κ. Σιάτρα για την παραχώρηση της SD9».

Επαφφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση