Διαφήμιση
Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 20:10

Οι Monty Python με DiGiCo

Το διάσημο comedy super group των Monty Python Live επανενώθηκε (τα 5 από τα 6 αυθεντικά μέλη) για 10 sold out παραστάσεις στο O2 arena του Λονδίνου. Με τους φανατικούς οπαδούς τους να θέλουν να ακούνε την κάθε τους λέξη, η παραγωγή των Monty Python και ο sound designer Rory Madden, εμπιστεύτηκαν τον ήχο στα μίξερ της DiGiCo σε FoH και monitor.
Η εταιρία του Rory Madden, Sonalyst, προμήθευσε όλον τον ηχητικό εξοπλισμό της παράστασης, καθώς και τις 3 DiGiCo SD7 που χρησιμοποιήθηκαν συνολικά (2 στο FoH και μια στα monitors) και οι οποίες μοιράστηκαν τα 6 SD-Racks που χρησιμοποιήθηκαν. Ο Dave Dixon, μίξαρε την μπάντα και ο Simon Fox τα φωνητικά και τα sound effects, ενώ ο Bill Birks είχε την ευθύνη των μόνιτορ μέσω της 3ης SD7.

Η παράσταση περιελάμβανε περισσότερα από 60 κανάλια ασύρματων μικροφώνων, ενώ την ευθύνη για τον τομέα του broadcast (οι παραστάσεις από το reunion των Monty Python θα προβληθούν σε κινηματογράφους αλλά και τηλεοπτικά ανά τον κόσμο) είχε η RedTX που ειδικεύεται στον τομέα του broadcast. Τα OB vans της εταιρίας χρησιμοποιούν full MADI streams οπότε το πρωτόκκολο ήταν απολύτως συμβατό με αυτό των SD Racks.
Περισσότερες πληροφορίες για τα μίξερ της DiGiCo θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση